Asprilla ispričao kako je Crespa izliječio - seksom
EPA

Anegdota iz karijere

Asprilla ispričao kako je Crespa izliječio - seksom

Faustino Asprilla uvijek ima nešto da ispriča iz svoje bogate karijere.

Nekadašnji kolumbijski reprezentativac najdublji je trag osim u Newcastleu, što se tiče evropskog fudbala, ostavio u Parmi čiji je dres nosio na više od 150 utakmica.

Tokom skoro pet sezona u Italiji se susreo s brojnim poznatim fudbalerima, a jedan od onih koje i danas pamti je Hernan Crespo kojem je pomogao da napravi briljantnu karijeru.

O čemu se radi? Kada je Crespo ušao u golgetersku krizu, Asprillu je kontaktirao Argentinčev agent s molbom da mu pomogne tako što će razgovarati s njim. Ipak, on je imao drugačije ideje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Pitao sam Crespa koliko dugo nije vodio ljubav. Na to je rekao: 'Šest mjeseci'. Odmah sam se sjetio prijateljice iz Kolumbije, upoznao sam ih, izašli smo zajedno, a na kraju se desilo neizbježno. Čovjek poslije nije mogao da prestane da daje golove, čitav problem je bio u nedostatku seksa", objasnio je Asprilla.

Asprilla je nakon uspješne karijere postao poduzetnik. A bavi se, ni manje ni više, nego proizvodnjom kondoma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi