Unai Emery najavio meč sa Zrinjskim - Jasno je šta engleski tim sutra želi protiv prvaka BiH!

Cilj su samo tri boda

Unai Emery najavio meč sa Zrinjskim - Jasno je šta engleski tim sutra želi protiv prvaka BiH!

Eldar Ganibegović

Proslavljeni stručnjak, a sada trener Aston Ville, danas se obratio medijima na press konferenciji i najavio sutrašnju utakmicu protiv prvaka Bosne i Hercegovine, Zrinjskog.

U okviru 2. kola grupne faze Konferencijske lige sutra se u Birminghamu sastaju Aston Villa i Zrinjski.

Tim povodom je prije zvaničnog treninga pred utakmicu održana press konferencija, na kojoj se medijima obratio trener Aston Ville, Unai Emery.

Nakon uvodnog poraza u Varšavi od Legije, Unai Emery je podvukao da su sutra protiv mostarskog tima tri boda imperativ.

"Sutra moramo pobijediti. Prvi meč smo izgubili, a sada su bodovi važniji jer smo prvu priliku da osvojimo tri boda propustili", rekao je Emery, pa dodao:

"Moramo se boriti sutra, moramo se boriti protiv AZ Alkmaara, moramo se ponovo boriti protiv Legije i trebat će nam bodovi. Sutra je prilika da osvojimo prva tri boda."

Oglasi

"Ne radi se o razmišljanju da igramo pod pritiskom, već o tome da treba da igramo dobro, da igramo s ličnošću, da pokušamo da nametnemo našu ideju i osvojimo ta tri boda, to su zahtjevi koje imamo od sebe", zaključio je španski trener.

Nakon prvog kola vodeći u grupi je Zrinjski s 3 boda koliko ima i Legia, dok su Aston Villa i AZ Alkmaar bez bodova.

Spomenimo i to da kod Zrinjskog zbog povrede neće biti Barišića. Kod Aston Ville nedostaju Moreno, Mings, Hause, Buendia i Bailey, dok je pod upitnikom i Iroegbunam.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Utakmica Aston Villa - Zrinjski igra se, dakle, sutra s početkom od 21 sat, a glavni sudija je Švicarac Schnyder. U isto vrijeme se u Nizozemskoj sastaju AZ Alkmaar i Legia.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...zele popraviti gol razliku...
0 1
mekac
Bit ce 9:0 za vilu lagano
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti