Atalanta bez Zukanovića i protiv Milana
Foto: EPA

Prenose italijanski mediji

Atalanta bez Zukanovića i protiv Milana

Bh. reprezentativac Ervin Zukanović primoran je propustiti i sljedeću utakmicu Atalante. 

Klub iz Bergama će sutra na domaćem terenu u okviru 34. kola Serije A ugostiti Milan, a eventualni trijumf bi Gasperinijevim izabranicima dodatno otvorio put ka igranju Evropske lige u narednoj sezoni. 

Kako prenose italijanski mediji, i ovoga puta Atalanta na raspolaganju neće imati Ervina Zukanovića, koji radi po posebnom programu, a zbog povrede bh. fudbaler propustio i proteklih nekoliko utakmica. 

Zukanović se ove sezone ne može pohvaliti svojim statusom u Atalanti. Iako je u početku bio standardan, s vremenom je izgubio mjesto u prvoj postavi, što stvara velike glavobolje selektoru Baždareviću pred nadolazeću kvalifikacionu utakmicu protiv selekcije Grčke. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Zukanovića, za minutažu u bh. reprezentativaca ne znaju ni Šunjić, ni Bičakčić, dok je Spahić već duže vrijeme bez angažmana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi