Atletico Madrid vrši veliki pritisak na Barcelonu, razlog je Felix: "Morat će se dobro potruditi"
Joao Felixa ne žele natrag u Madridu.

Želja Jorgandžija je jasna

Atletico Madrid vrši veliki pritisak na Barcelonu, razlog je Felix: "Morat će se dobro potruditi"

Eldar Ganibegović

Ljetni prijelazni rok donijet će odgovor na pitanje gdje će Joao Felix nastaviti karijeru. Želja Portugalca je Barcelona, ali...

Posljednjeg dana prijelaznog roka 2023. godine Joao Felix je stigao u Barcelonu, no pitanje je da li će i naredne sezone braniti boje katalonskog velikana.

Portugalskog reprezentativca je Barcelona posudila iz Atletico Madrida do kraja sezone.

Zbog finansijskoj fair-playja u ugovor Barcelona nije mogla staviti obavezan otkud fudbalera na kraju sezone, a sada se postavlja pitanje šta će uopšte biti od svega.

Atletico Madrid traži oko 60 miliona eura za portugalsku superzvijezdu. Iznos je previsok za Barcelonu, koja se suočava sa pravom krizom već nekoliko godina.

Upitan o ovoj situaciji, Enrique Cerezo, predsjednik Atletica, izvršio je pritisak na Barxelonu. Rekao je Kataloncima da se trebaju potruditi potpis Felixa.

Oglasi

Ako se to ne desi, Joao Felix će se vratiti u redove Atletico Madrida koji bi ga onda nastojao prodati nekom drugom klubu.

"Joao igra u Baceloni i normalno je da želi da ostane tamo. Barcelona ga želi i on želi u Barcelonu. Svi su tako sretni. Osim toga, imat će sreće, jer Barcelona ostaje s veličanstvenim i sjajnim igračem.

Joao je sjajan igrač i Barcelona se odlično snašla. Osjeća se jako dobro i želimo mu svu sreću svijeta. Ne znam koliko bi igrao u Atleticu da se vrati. Morate pitati druge u klubu", rekao je Enrique Cerezo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ostaje da vidimo šta će biti od svega. Jasno je da će Joao Felix napustiti Atletico Madrid, no samo je pitanje da li će ostati u Barcelonu ili otići u neki treći klub. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ambermen
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> do.my/bkmaca
0 0
Drakula
Dovedes ga za 120 prodajes za 6. Sta ti je biznis. Pa maradona,pele,zidane,dida,gatusso,giggs i mnogi drugi u 2024 bi vrijedili po 5 milijardi eura ako ovi igraci vrijede ovoliko.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi