Joao Felix nakon uvreda od navijača Atletico Madrida stao pred kamere i otvorio dušu
FOTO: EPA

Reako je stvari koje nisu bile poznate javnosti

Joao Felix nakon uvreda od navijača Atletico Madrida stao pred kamere i otvorio dušu

E. Oštraković

Sinoć su nogometaši Barcelone u derbiju 29. kola La Lige sa 3:0 razbili Atletico na gostovanju u Madridu.

Iako su domaći bolje otvorili utakmicu, Barcelona je u 38. minuti stigla do prednosti, a strijelacje postigao Joao Felix portiv kluba s kojim je pod ugovorom.

Ovim rezultatom se odlazi na odmor, da bi na samom otvaranju drugog dijela gosti stigli i do drugog pogotka. Robert Lewandowski majstorski matira Jana Oblaka za prednost od 2:0.

Marc Andre ter Stegen potom ima nekoliko odličnih odbrana i zaustavlja Atletico na putu povratka, da bi pitanje pobjednika gosti riješili u 65. minuti kada je Fermin Lopez zabio za konačnih 3:0.

Ono što je bilo glavna tema prije ove utakmice jeste doček kakav je Joao Felix imao na Wanda Metropolitanu od strane navijača Atletico Madrida.

Oglasi

Na pločniku gdje se nalaze plakete s imenima fudbalera Atletica navijači domaćeg tima pokazali su šta misle o njemu. Ostavili su smeće i polili su plaketu raznim pićima.

Svi su nakon utakmice čekali izjavu Felixa, a on je otvorio dušu pred novinarima i poslao poruku navijačima Atletico Madrida.

"Navijači Atletico Madrida ne znaju stvari koje su se dešavale u ovom klubu dok sam ja bio tu.

Navijači ne znau šta se dešavalo unutra. Razumijem ih, ali ne bi me trebali gledati kao lošeg momka. Čak je i moj odnos sa igračima Atletico Madrida veoma dobar", jasan je bio Joao Felix.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na ovaj način Felix je dao do znanja da je imao određene probleme sa nekim ljudima iz kluba.

Joao Felix je u Atletico došao kao veliko pojačanje. 2019. godine je Benfici plaćen gotovo 130 miliona eura, no nikada nije opravdao tu cifru.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
felis je bezobrazni i prepotentni papak još od juniorskih dana, nigdje nije dobro prihvaćen, a svojim ponašanjem je u dobra doba upropastio bogom dani talent.
2 2
ubnt
Gnjide su sinoć namjerno izgubile. Koji osjećaj manje vrijednosti i koja mržnja.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi