U Romi ništa ne može bez uzbuđenja: Dokaz je Edin Džeko!
Foto - EPA

Sad mu namjeravaju reći da ostaje

U Romi ništa ne može bez uzbuđenja: Dokaz je Edin Džeko!

Midhat Šljivak

Kapiten Rome i reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko još uvijek ne zna gdje će igrati naredne sezone.

Džeko je dobio nekoliko slobodnih dana nakon reprezentativnih nastupa i nije pozvan za utakmicu Rome protiv Frosinonea, a danas bi trebao razgovarati sa i direktorom Guidom Fiengom o svom statusu.

"Ako želi otići iz Rome, morat će donijeti odluku, a ponuda mora biti 10 miliona eura", poručio je nedavno Fienga.

Međutim, povreda Nicola Zaniola mogla bi poremetiti planove kluba. Corriere dello Sport tvrdi da to za sada blokira transfer Edina Džeke u Juventus.

Navodno Fienga ne želi nakon Zaniola ostati bez još jedne zvijezde kluba, pa će Edinu na sastanku saopštiti kako ga želi u timu i naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sa druge strane Stara dama je ranije još dogovorila sve uslove sa bh. napadačem. Međutim, potom se u igru uključio i Luis Suarez i sve za sada stoji u mjestu kada su pregovori u pitanju.

Sve bi se ipak trebalo riješiti u narednim danima. Džeko će razgovarati sa klubom, vjerovatno će se oglasiti i Juventus i ostaje nam da vidimo hoće li Edin naredne sezone nositi dres italijanskog prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

prometej
Ne pišite dok ne pređe ili dođe potvrda da ostaje, naporno je
4 0
bhodzic
Postoji mogućnost da se Edin proda, a možda i ostane u Romi.... E takvi su tekstovi vrh.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi