Italijanski novinari pitali direktora Rome za status Džeke, a on im samo kratko odgovorio

Nije bio raspoložen za izjavu

Italijanski novinari pitali direktora Rome za status Džeke, a on im samo kratko odgovorio

Endin Čaušević

Edin Džeko ponovo je postao glavna tema italijanske javnosti zbog transfera iz Rome u Juventus.

Naime, jutros su italijanski mediji objavili da je Juve sve završio sa Barcelonom, te da Suarez sigurno stiže u Staru damu, a onda je došlo do preokreta. Urugvajac se oglasio na Instagramu i poručio je da su sve to lažne vijesti, te očito najavio ostanak na Camp Nou.

Zbog toga je Džeko ponovo u centru pažnje jer se vjeruje da će Juventus sada krenuti po njega, te ponovo početi pregovore s Romom. Džeko je i sam otvoren za transfer u Juventus, a klubovima ostaje da se dogovore oko visine obeštećenja.

Na "meti" italijanskih medija danas je bio i izvršni direktor Rome, Guido Fienga, koji nije bio raspoložen za razgovor. Novinare Tuttosporta zanimalo je šta će biti s Džekom, no on im je samo kratko odgovorio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Već sam rekao što mislim u vezi Džeke", poručio je Fienga aludirajući na izjavu da je Džeko igrač Rome i da će tu biti sve dok sam bude želio.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi