Austrijanci ne praštaju Arnautoviću: Zašto je "lumpovao" u Sarajevu?
Uvjereni su Austrijanci kako su zaslužili više od poraza u Zenici i ne mogu da vjeruju da se njihova glavna zvijezda nakon utakmice provodila po Sarajevu

Novinari postavili neugodna pitanja selektoru Fodi

Austrijanci ne praštaju Arnautoviću: Zašto je "lumpovao" u Sarajevu?

Midhat Šljivak

Austrijski napadač Marko Arnautović nije otputovao sa ostatkom ekipe u Beč nakon utakmice protiv Bosne i Hercegovine u Zenici.

Fudbaler West Hama se u društvu Edina Džeke zabavljao do ranih jutarnjih sati u glavnom gradu BiH Sarajevu, a austrijski mediji su po dolasku fudbalera u Beč tražili komentar selektora Franca Fode.

Tražili su komentar zašto je Arnautović "lumpovao" po Sarajevu do ranog jutra.

"Nakon utakmice imali smo ljekarske preglede i svi su bili u redu. Neki igrači su dobili slobodno i jutarnjim letom su trebali da se vrate na željene destinacije, dok su drugi došli direktnim letom za Beč", rekao je Foda, te je dodao:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Marko nije bilo s nama u hotelu i više nije imao obaveza. Ima dovoljno godina i zna šta radi. Odrastao je i zna šta je za njega najbolje. Je li ružna slika da slavi nakon poraza? To morate pitati njega", rekao je Foda.

Austrijanci sada čekaju komentar Arnautovića koji je očigledno uživao u društvu bh. dijamanta sa kojim se poznaje još iz engleskog Premiershipa.

Top Komentari

Keno
Sta znaci tip nesmije vise da jede nakon utakmice ako izgubi, jedi te govna
70 7
rifresh
pa sta ce drugo ,imo frajko priliku da se druzi sa svjetskom personom i jednim od najboljih napadac svijeta,ne treba mu zamjeriti
51 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi