8

Komentari (8)

sipopugaloma
Oooj kad nam ovaj seljak udje u fudbalski savez... samo nam je jos on falio
2323
Pa.nego sta ce ..Vici se Misimovic ulizuje a da nece on...Ajojojojjjjk
Fk1921
Jos jedan kriminalac i prevarant
realista1982
Zajedno nastupaju oba kluba iz Tuzle, u borbi i rješavanju problema sa kojima se susreću. Svaka čast na slozi!
elvirbaljic
sslazio
Uvijek sam mislio da je ovaj lik samo okruzen pogresnim ljudima oko sebe a da je imao prave vjerovatno bi do sad puno vise uradio. Nevezano da li sa Slobodom ili Tuzlom, ali bilo bi bolje da je imao bolji tim oko sebe.
Uranija
Ne može on imati ‘bolju’ okolinu kad je i sam takav kakva mu je okolina... on ima puno para ali vidjeli smo da ih ne dijeli baš rado, pogotovo sa ‘voljenom’ mu državom (vidjeli smo koliko je prijavio plate svih fudbalera i uposlenika) Jednostavno voli on da je glavni baja u selu, to mu najviše odgovara
Brazuka
Stani u kraj vici, kako si pričao da je ubica! ajde da te vidimo sada ili ćeš im se ulizati
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti