Barcelona pojačanje pronašla u Chelseaju
FOTO - EPA

Azpilicueta ponovo u Španiji

Barcelona pojačanje pronašla u Chelseaju

A. Beganović

Dolazak Xavija Hernandeza na klupu Barcelone vjerovatno će u narednim prelaznim rokovima donijeti i određene promjene u igračkom kadru "katalonskog ponosa".

Sve više se igrača povezuje sa Barcelonom, a španski mediji danas donose informaciju i da je odbrambeni fudbaler Chelseaja, Cesar Azpilicueta, zanimljiv katalonskom klubu.

Navodno je Barcelona spremna ući u pregovore sa pomenutim fudbalerom kojem ugovor sa Plavcima ističe na kraju sezone, koji još uvijek nije produžen.

Barcelona bi realizacijom ovog transfera besplatno dobila kvalitetnog fudbalera, a navodno ni sam Cesar Azpilicueta nema ništa protiv svog dolaska u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dodajmo da je iskusni španski fudbaler u Chelsea stigao 2012. godine iz Marseillea, a nastupao je još za Osasunu koju je napustio 2010. godine.

Za Chelsea je ukupno odigrao 444 utakmice, a pritom je postigao 14 pogodaka kojima je dodao i 56 asistencija. U ovoj sezoni odigrao je za Plavce 15 utakmica na kojima je upisao tri asistencije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zrinko
Ovo bi im upalo ko budali šamar
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi