Na Maksimiru parola koja će se zauvijek pamtiti: "Otac mi je Dinamo, majka mi je Hrvatska..."
Posljednji pozdrav BBB-a za Kokija (Foto: Igor Kralj / Pixsell)

Za pokojnog člana Boysa

Na Maksimiru parola koja će se zauvijek pamtiti: "Otac mi je Dinamo, majka mi je Hrvatska..."

M. Šljivak

Dinamo je pobjedom nad Goricom od 4:0 osigurao plasman u polufinale hrvatskog Kupa, a ovom duelu pažnju su parolom privukli Bad Blue Boysi.

Modri nisu imali problema protiv Gorice na Maksimiru. Tim Sergeja Jakirovića slavio je s 4:0 i plasirao se u polufinale Kupa Hrvatske.

Nažalost, ova utakmica nije se previše slavila kod vatrenih navijača zagrebačkog kluba. Oni su se na njoj oprostili od svog dugogodišnjeg člana Daniela Deverića Kokija.

Deverić je preminuo 26. februara u 47. godini života. Ispraćaj je bio dan kasnije na groblju u Velikoj Gorici.

Od njega su se oprostili brojni Boysi. U njegovu čast danas su istakli i transparent na tribini.

Oglasi

"Otac mi je Dinamo, majka mi je Hrvatska. Čuvajte se huligana zagrebačkih ulica", pisalo je na paroli posvećenu pokojnom Deveriću.

Bad Blue Boysi parola Danielu Deveriću Kokiju (Foto: Igor Kralj / Pixsell)

Prema navodima grupe Bad Blue Boysi upravo je on te riječi stalno pjevao i po njima će ga zauvijek pamtiti.

Daniel Deverić je s 14 godina ušao u hrvatsku vojsku. Utjecalo je to dosta na njegov života i borio se s teškim bolestima.

Ipak, pratio je svoj Dinamo kada god je mogao. Išao je i na daleka gostovanja i ništa osim smrti ga nije moglo odvojiti od Modrih.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676370670
Zasto je to tako vazno?Jeste li vi hrvatski ili srpski portal...vise pisete o zvijezdi i dinamu nego o nasim klubovima....
0 1
omer
Je li taj mozda u kakvom srodstvu sa nekadasnjim igracem Dinama, a kasnije Hajduka, Stjepanom Devericem Stefom?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti