22

Komentari (22)

JointUnion87
Nije kriv Kadusic sto ne zna, kriv si ti sto ga zoves, metuzaleme.
dinass
Iza tebe se sakrili Begici, Demidzici i ostali kriminalci i sute
Karić
Nama ni jedan selektor nevalja ,sve smo isprozivali od A sekekcije do Mlade , Imal sta do igrača u p.m. smjena generacija ljzdi Ovako ce trajat duzi period ,nema kvaliteta i to je to .
Krosteutegurovic
Čitam neki pišu da je bio i osto gospodin, e ja se popišam na takvog gospodina, još kaže da je ponosan što je bio na čelu repke, ponosan što nas je unazadio, nije ga ni sramota takvo nešto reći, čuj ponosan a obična neznalica, Idi i sakrij se u mišiju rupu svakako izgledaš ko ofucani štakor
fare234
Ne seri,nas je propalica Prosineckki unazadio
Krosteutegurovic
Uh nemoj njega spominjati i on je priča za sebe, samo jarane ovog Bajevića uzdižete previše, ja lično mislim da se on nije ni pito puno tu ali je vrlo dobro znao stanje u savezu, za mene bi bio gospodin da nije prihvatio da bude selektor pod takvim okolnostima a ovako nažalost, isto je kriv kao i savez jer je sebi to dopustijo pod stare dane da se sa njim upravlja kao sa nekim levatom.
user1599499530
Ja bih selektora ostavio ,mislim da bi on od ovih govana napravio gnoivo za 5-6 godina...
Niie nam valjao Prosinecki, a nismo ni znali da moze biti i gore, a to gore je doslo sa Dusanom Bajevicem, da smo makar dobili Poljsku uZenici, garant ne bi ispali iz grupe A, ali nazalost Bajevic je postedio neke igrace na utakmici sa Poljskom da bi bili maksimalno spremni protiv Sjeverne Irske, te ovako ostasmo kratkih rukava u barazu i ispali smo iz grupe A. Poslije one prve utakmice protiv Italije u nasoj grupi, novinari su kovali Bajevica u zvijezde i to je sve, ne kaze nas narod dzaba, ne treba zuriti jer prve impresije mogu zavarati, i tako i bi. Nazalost Dusan Bajevic ostaje najgori selektor od kako postoji BH reprezentacija. Da stvar bude najgora Bajevic u opste nije pripremao igrace za moguce penale sa Sjevernom Irskom, jer racunao je da nece trebati, jer mi cemo proci u regularnom vrijemenu utakmice, sta da kazem, to je tipicna neprofesionalnost i neodgovornost od Bajevica, pa kad se igraju vazne utakmice, igraci se moraju maksimalno pripremate na sve moguce sto moze biti.
user1599499530
Sta da priprema za penale ne kontam.ako jedan profesionalni igrac ne zna se smirit i pucat penal onda sta da mu on kaze u koju stranu da puca ..nide veze.
user1583752673
E moj Dule iskoristise te ko kakvu drolju
szo1921
Odlazi ubleho!
lord.boba
Dokazan gospodin. Poznato je da se neke stvari ne iznose javno, ali Bosnjo je expert u svim sferama zivota.
2323
Bio si i ostao gospodin Dusane.
Eno30
Joj kad pojdete nabrajati nekad smo imali Salihovica Ibisevica itd pa nekad je i hr imala Sukera Bobana Prosinekog bracu Kovac Soldu itd nekad je Srbija imala Stankovica Mihajlovica Kezmana itd nekad je Holandija imala Sedorfa Davidsa Klajverta Nisterlojda. Nekad je Ceska imala Nedveda Barosa Rosickog Colera itd sad nemaju neke zvjezde ali su na euru pa u svakoj repki postojo smjena generacije Bosna ima talenata opet pogledaj gdje nasi igracu igraju a gdje od Irana daj manite se tih gluposti imala ovo imala ono sad trebamo se vaditi na to ima Bosna i sad jako dobre igrace nasprem drugih repki koje su se plasirale na euro a Bosna nije promjeni upravu dovedite ljude kojima je sport broj 1 a ne novcanik izbacite politiku iz sporta dovedite mladog trenera koji ce praviti repku i ne moj te ga odma sovat vredzat posle poraza ili ne uspjeha i vidjecete da Bosna ima kvalitet i igraca mozda cak i bolje od tih nasih legendi nabrojanih
Zgembic
E moj Dule u pogresnom trenutku si uzeo rep. a bagra jedva docekala jer samo Ti si mogao u tom trenutku smirit raju i spasiti savez. Ovo Ti nije trebalo jer Ti si legenda al hvala ti u svakom slucaju.
Nedim.
Ne moze nas narod da shvati da mi sada imamo samo 2 igraca koja su u samom vrhu fudbala,sve ostalo je sredina.Nekada smo imali Salihovica,Ibisevica,Misketa,Rahimica,Spahica,Hajrovica...To su sve bili vrhunski igraci koji su igrali u jakim timovima sirom Europe.Sad je doslo vrijeme da se pravi novi tim.I trebati ce vremena bez obzira ko da bude novi selektor nece nista moci promjeniti za noc.
Krosteutegurovic
Imamo mi care igrača samo su neke druge stvari u pitanju, pogledaj ko se sve plasirao na EP pa će ti biti jasnije, pola njih nema nekih zvijezda ili imaju jednu do dvije kao i mi ali ipak igraju EP
Matic
Otjerati sve osim Slavice PUNTO Pecikoze!!!
Zgembic
Buraz ta se ukopala ko da je na Zuci cjeli rat bila. Ima da ih isprati jos kolko...
SeoRusilac
Znamo da nisi jedini krivac, zasto stitis bagru Dusane?
Brazuka
U pm i ti i bagra. Pogotovo musa cviko custovic i ti klošari
Rajvosa2019
Slazem se - posteno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.