Bajević: Nikoga ne trebate optuživati, ja sam taj koji je krivac

Bh. selektor nakon meča

Bajević: Nikoga ne trebate optuživati, ja sam taj koji je krivac

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je večeras od Italije sa 2:0 u meču 6. kola Lige nacija.

Zmajevi su na Grbavici doživjeli novi poraz čime smo nastavili crni niz jer smo čak godinu dana bez pobjede. Nakon meča održana je press konferencije, a novinarima se obratio selektor Dušan Bajević.

"Zahvalio bih se igračima na njihovom odnosu i ponašanju, zahvalio bih se saradnicima koji poznaju svoj posao, sačekat ćemo da vidimo šta će biti za nekoliko dana kada će biti sjednica", rekao je Bajević.

Istakao je da se osjeća krivim što je Siniša Saničanin na kraju povrijeđen.

"Osjećam se krivim što nisam zamijenio Sinišu Saničanina jer se povrijedio, ali nisam imao igrača na toj poziciji. Dao je sve od sebe. Igrao je sve utakmice. Zaista mi je žao".

Šta novo treba reprezentaciji?

"Treba da se promijeni dosta toga, mislim da smo otvorili vrata nekim igračima. Trebaju se postaviti ciljevi, ako nemaš ciljeva onda igraš ovako ili on".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Da li osjeća neugodnost i stid zbog mandata bez pobjede?

"Nije me stid, ponosan sam što sam bio na čelu, što sam bio s ovim igračima, pokušali smo, nikog ne trebate optuživati, ja sam taj koji je krivac".

Top Komentari

SeoRusilac
Znamo da nisi jedini krivac, zasto stitis bagru Dusane?
22 2
Rajvosa2019
Slazem se - posteno
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi