Bakayoko otkrio šta je rekao sinoć Gattusu: "Nisam odbio ulazak u igru"

Nalazi se u centru skandala

Bakayoko otkrio šta je rekao sinoć Gattusu: "Nisam odbio ulazak u igru"

E. Čaušević

Tiemoue Bakayoko nalazi se u centru pažnje nakon što je sinoć odbio ući u igru kada ga je Gennaro Gattuso pozvao.

Milan je uspio da dođe do pobjede protiv Bologne (2:1) i tako zadrži dobre šanse da do kraja sezone izbori mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Ipak, ovaj meč obilježio je incident na klupi Milana kada Bakayoko nije želio da ide na zagrijavanje.

Trener Gennaro Gattuso prišao je Bakayoku koji je trebao da uđe u igru, a ovaj je to navodno odbio pritom mu poručivši da "odj*be", što se može vidjeti i na snimku.

"O tome ćemo kasnije pričati", odgovorio je inače temperamentni Rino koji je nakon utakmice odlučio objasniti šta se dešavalo, te poručio da neke stvari ipak moraju ostati u ekipi.

Nakon svega što se desilo oglasio se i Bakayoko koji inače u Milanu igra na posudbi iz Chelseaja. On je poručio da nije ignorisao ono što mu je Gattuso govorio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Rekli su mi da se spremim u slučaju da bude trebala izmjena i bio sam spreman odmah. Otišao sam da se zagrijavam 2-3 minute i rekli su mi da se vratim na klupu. To je bilo između 23. i 26. minute, a kada sam se vratio trener mi je neočekivano počeo da nešto govori i nisam ništa uradio gore od ponavljanja njegovih riječi".

"Da stvari budu jasne. Nikada nisam odbio da uđem u igru. Želja mi je uvijek da igram i pomognem ekipi. Trener može sam da potvrdi da mu nisam rekao da neću da ulazim u igru", rekao je Bakayoko.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi