Fiorentina priželjkuje Balotellija

Problem bi mogla biti plata

Fiorentina priželjkuje Balotellija

Mario Balotelli je završio svoju polugodišnju avanturu u Marseilleu, pa je sada u potrazi za novim angažmanom.

Nestašni Italijan se dovodi u vezu sa nekolicinom klubova. Pominjao se i West Ham, ali i nekoliko "manjih" italijanskih klubova.

Ipak, posljednjih par dana se kao naredni Balotellijev klub sve češće pominje Fiorentina.

Trener Fiorentine Vincenzo Montella je nedavno pohvalno govorio o Balotelliju, a da interes za "Supe Marija" postoji između redova je poručio i prvi čovjek Viola, Rocco Commisso.

Balotelli je trenutno slobodan igrač, tako da bi jedini problem mogli predstavljati njegovi lični uslovi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prema pisanju La Repubblice, čelnici Fiorentine bi rado vidjeli Balotellija u dresu svoje ekipe, ali on prvo mora spustiti visinu primanja koja traži - četiri miliona eura po sezoni.

Fiorentina bi u selektoru Italije Robertu Manciniju mogla imati važnog saveznika u pokušajima da osigura Balotellijev potpis. Navodno i sam Mancini nagovara Balotellija da se vrati u Seriju A gdje bi mogao redovno igrati. To bi mu pomoglo da se vrati u reprezentaciju Italije...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije