Tenzije u Italiji: Ne plašim se, ali ne slušam magarce koji njaču
Foto - EPA

Cellino ne želi na teren

Tenzije u Italiji: Ne plašim se, ali ne slušam magarce koji njaču

M. Šljivak

Predsjednik italijanske Brescije Massimo Cellino još jednom je potvrdio kako nema namjeru da nastavi sezonu.

Cellino je javno istakao da se fudbaleri posljednjeplasirane ekipe Serije A neće pojaviti na terenu ako se sezona nastavi i da su spremni da sve utakmice izgube službenim rezultatom.

Prozivao je Cellino sve one koji su za nastavak sezone. Posebno je na udaru bio prvi čovjek rimskog Lazija Claudio Lottito.

Ovog puta ga je Cellino nazvao magarcem i sebičnjakom.

"Vidim previše sebičnosti. Mnogi žele iskoristiti ovu situaciju za svoje dobro. Lotito želi nastaviti sezonu? Magarci njaču, ali ne idu u raj. Slušam samo one ljude koji znaju nešto. Ne znam zašto on uopšte predstavlja Lazio kada je on samo predsjednik menadžmenta kluba", istakao je Cellino.

Imao je šta da kaže o Gabrieleu Gravinu, prvom čovjeku italijanskog fudbala.

"Bolje mu je da više radi, a manje da se pojavljuje na televiziji. Neka dođe u Bresciju da razgovaramo o svemu. Ne plašim se povratka na teren. Pa, čak je predsjednik FIFA-e rekao ono što ja stalno govorim", rekao je Cellino.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ako se nastavi prvenstvo Bresica će imati velikih problema da izbori opstanak jer su uvjerljivo posljednji na tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi