Banega: Istina je da idem u Inter

Argentinac napušta Sevillu

Banega: Istina je da idem u Inter

Endin Čaušević

Vezni fudbaler Seville i reprezentacije Argentine, Ever Banega, potvrdio je da će nakon Copa Americe napustiti špansku ekipu.

Banega je jedan od najboljih igrača ove ekipe, a krajem ovog mjeseca ističe mu ugovor, te će kao slobodan igrač napustiti Sevillu. Iako su čelnici španske ekipe željeli zadržati Argentinca on je danas potvrdio da je donio konačnu odluku.

Već nekoliko mjeseci špekulisalo se da Inter želi dovesti argentinskog fudbalera, a danas je i sam Banega potvrdio da će od naredne sezone nositi dres italijanske ekipe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Da, idem u Inter. Već smo se sve dogovorili i ostalo je još da potpišem ugovor. U Sevilli sam proveo dvije nevjerovatne godine. Ipak, izabrao sam da odem što nije bila lagana odluka", rekao je Banega.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi