Banja Ilidža očišćena od snijega, Zvijezda traži novu pobjedu
U Gradačcu su se potrudili da teren Banja Ilidže bude očišćen i spreman za duel s Metallegheom. (Foto: Gradačački glas)

Sutra mečevi 18. kola Prve lige

Banja Ilidža očišćena od snijega, Zvijezda traži novu pobjedu

Edmir Škorić

Odlukom Nogometnog saveza Federacije BiH, sve utakmice 18. kola Prve lige FBiH umjesto u subotu odigrat će se u nedjelju, 25. marta.

Proteklih nekoliko dana je snijeg zatrpao većinu bh. gradova, pa je odigravanje utakmica došlo pod veliki znak pitanja. Infrastrukturalni nedostaci na brojnim stadionima u našoj zemlji obično ne dozvoljavaju u zimskim danima normalne uslove za igranje, ali u većini klubova žestokim naporima, pa i bez određenog mehanizma za čišćenje, uspijevaju da osposobe travnjake.

U Gradačcu su u akciji čišćenja snijega učestvovali i navijači, obični građani, članovi kluba, kao i određene službe. Teren je uspio da se "očisti" i čini se da će biti koliko-toliko spreman za okršaj Zvijezde i Metalleghea.

Podsjećamo, Zvijezda protiv Metalleghea želi da nastavi seriju pobjeda i da tako zadrži prvo mjesto i nastavi borbu za povratak u Premijer ligu. U prva dva kola proljetnog dijela šampionata Zvijezda je savladala Igman (2:1) i Slogu u Simin Hanu (2:1).

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjećamo, susret na Banja Ilidži igra se sutra od 15:30 sati, a iz Zvijezde pozivaju navijače da u što većem broju dođu bodriti popularne Zmajeve.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi