Zmajevi bi trebali biti "ljubomorni": Pogledajte parove finala baraža i ko može otići na Euro

Mečevi u novembru

Zmajevi bi trebali biti "ljubomorni": Pogledajte parove finala baraža i ko može otići na Euro

A. Čaušević

Polufinalni parovi play-offa za odlazak na Evropsko prvenstvo su odigrani sinoć, a bh. javnosti najzanimljivijoj utakmici A reprezentacija je priredila još jedno loše iznenađenje  cijeloj naciji. 

Iako su Zmajevi imali vodstvo protiv Sjeverne Irske na kraju nisu uspjeli proći dalje. Izgubili su na penale i ostali bez Eura. 

Finalni mečevi baraža su na programu u novembru, a fudbalski reprezentativci mogu biti ili bi trebali biti ljubomorni obzirom na moguće učesnike završnog turnira.

Tako će na Euru sigurno igrati selekcije Sjeverne Makedonije ili Gruzije, tamo će se naći možda Mađarska i Island, selekcije koje uopšte kvalitetom ne odskaču od Zmajeva.

Parovi finala play offa izgledaju ovako:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Mađarska - Island
Sjeverna Irska - Slovačka
Srbija - Škotska
Gruzija - Sjeverna Makedonija

Igrat će se po jedan eliminacioni susret, a svi mečevi će se igrati 12. novembra. 

Promo

Top Komentari

Ajax11
Nemaš pobjednickog mentaliteta i to je to! 8 mjeseci se premaš za ovu utakmicu i odigraš ono od sinoc! Samo bi ja ovo igrao sa igracima iz naše lige, ionako se nigdje ne kvalifikuješ, pa makar promoviše naše igrace a ne jednog potrošenog Višcu
16 1
BlueBoys
Zmajevi bi trebali biti "nasamarani" :)
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi