Barca poslala zvaničnu ponudu, Inter odbio! Nedovoljno čak 70 miliona eura + dvojica igrača

Pregovori će se nastaviti

Barca poslala zvaničnu ponudu, Inter odbio! Nedovoljno čak 70 miliona eura + dvojica igrača

E. Škorić

Barcelona je krenula u realizaciju svog plana prema kojem bi kupila Lautara Martineza, no prvi pokušaj je bio neuspješan.

Novinar Gazzette dello Sport Nicolo Schira donosi u posljednje vrijeme dosta jakih informacija, a za onu o ponudi Barcelone za Lautara, a koju je Inter odbio, tvrdi da je "zvanična" i izuzetno pouzdana.

Katalonci su navodno Interu ponudili Nelsona Semeda, Artura Vidala i 70 miliona eura, ali iz Milana je stigao odgovor - NE.

Pregovori će se vjerovatno nastaviti, ali Inter za sada ne prihvata cijeli paket i radije bi nekog drugog igrača osim Semeda, pa će Barcelona morati da pronađe "idealnu formulu" i da pošalje ponudu koju Inter neće moći odbiti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter bi navodno radije da Barca da 111 miliona eura koliko iznosi otkupna klauzula, no zbog trenutne krize Katalonci na druge načine i sa manje novca žele dovoditi igrače. Uostalom, Miralema Pjanića pokušavaju dovesti iz Juventusa uz pomoć Arthura Mela...

Što se Lautara tiče, on je prihvatio uslove Barcelone koja mu nudi ugovor na pet godina i 10 miliona eura po sezoni.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti