Navijači Cadiza sačekali igrače Barcelona nakon utakmice i zadali im konačni udarac

Naslađuju se rivalima

Navijači Cadiza sačekali igrače Barcelona nakon utakmice i zadali im konačni udarac

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su remizirali u gostima protiv Cadiza (0:0) i još jednom su razočarali svoje navijače.

Barcelona se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi na početku sezone, a finansijski problemi koje ima klub očito su se odrazili i na igrački kadar.

Katalonski klub ne igra ni približno kako se od njih očekuje, a na velikim kritikama našao se Ronald Koeman koji prema svemu sudeći i nije najbolji izbor za trenera Barcelone.

Barcelona je sinoć osvojila samo bod u Cadizu, a u finišu utakmice su i to spašavali jer je domaći tim propustio nekoliko sjajnih prilika da dođe do pobjede.

Pred početak meča navijači Cadiza su dočekali igrače Barcelone ispred stadiona s povicima "Gdje vam je Messi?", a konačan udarac zadali su im i nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, navijači Cadiza su strpljivo čekali ispred stadiona, a kada je prolazio autobus igrača Barcelone ponovo su ih ismijavali i skandirali su "Gdje vam je Messi?".

Jasno je da je Barcelona u izuzetno teškoj situaciji nakon Messijevog odlaska, a rivalski klubovi se itekako naslađuju Kataloncima zbog toga.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ovo je samo dokaz nakon dugogodisnjeg karanja dosao pad I svak se naslađuje.Tolike godine yebavanja malog reala,atletika,valencije itd.Ne volim ih doduse I drago mi je zbog toga ali to je istina
6 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi