U Barceloni su siti zbog ponašanja svoje zvijezde: Xavi već danas počinje s osvetom

Ne znaju šta da rade

U Barceloni su siti zbog ponašanja svoje zvijezde: Xavi već danas počinje s osvetom

A. Čaušević

Barcelona slovi za jedan od najvećih svjetskih klubova, ali bez obzira na tu reputaciju s nekim igračima ne uspjeva da izađe na kraj.

Ousmane Dembele je fudbaler koji Kataloncima zadaje najviše glavobolja proteklih sedmica jer uporno odbija da produži saradnju.

Čak je i trener Xavi bio primoran da javno upozori Francuza šta ga čeka ukoliko ne stavi potpis na novi ugovor.

"Ili će produžiti ili ćemo tražiti izlaz", upozoravajuća je poruka koju je Xavi poslao igraču plaćenom 130 miliona eura.

Na Nou Campu su umorni od Dembeloevog ponašanja. Interno govori da želi ostati, međutim kada se sjedne za pregovarački stol, njegovi predstavnici kažu drugačije.

Pred francusku zvijezdu su postavljani brojni ultimatimi, ali on nije podlegao pritisku te ostaje pri svom stavu da ne produžuje saradnju.

Oglasi

Upravo iz tog razloga Xavi već planira poniziti Dembela tako što ga uopšte neće pozivati na naredne utakmice.

To će biti slučaj sa susretom Kupa Kralja na gostovanju kod Athletic Bilbao. Taj meč je na rasporedu u četvrtak navečer.

"S Barcelonom uopšte nema pregovora. Samo prijete da neće igrati. To je zabranjeno. Branit ćemo Dembeleova prava".

Potražite više informacija na temu La Liga:

"To je pritisak koji ne radi na ljudima poput nas. To može biti slučaj s menadžerima koji su prijatelji s Barcelonom što sa mnom nije slučaj", rekao je Moussa Sissoko Dembeleov menadžer.

On je poručio da zbog načina na koji se ponaša Barcelona samo gubi Dembelea i to besplatno.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Blibra
Hahaha samo retardiran klub kao uefalona moze kazniti svog najboljeg napadaca kao sto se moglo vidjeti u el clasicu
2 2
Benz
Boze sacuvaj naslova .. trener koji se sveti igracu ..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi