17

Komentari (17)

Turskaposla1
Ih da im je još muralem sjedio na klupi onako fino umotan u kakvu dekicu dobili bi I bez pomoći sudija
YouTalkinToMe
Gledaj ti samo po komentarima goovna koja navijaju za goovna fašistička. I oni se našli da pričaju o suđenju a navijaju za fašistički klub koji je najnepošteniji, kojem se najviše štelilo i namještalo ne samo u historiji fudbala, nego u historiji sporta. Najveće lopuže u historiji postojanja sporta i uz to fašisti, to se trebaš samo poklopiti i ne spominjati suđenje još najmanje dva stoljeća. Nema sezone kad se fašistima ne štima i u španiji i u europi. I ove sezone im se našimalo da igraju u gostima dok im se stadion uređuje pa će u drugom dijelu sezone kad se bude odlučivala sezona, igrati sve kod kuće, pa to je tolko očito štelenje da ne bi prošlo ni u našoj ligi.
Rodju
Da nije možda Real 3 lige šampiona uz pomoć sudija tako da su oni veći fašisti
Nele.
Dobise strasni Elce uz pomoc sudija doduse al navikli smo na to vec.
user1618268465
Uz pomoć sudija? Pa majku vam retardiranu više. Kud te otac ne svrši na pločice umjesto u mater ti.
Maestro
Djeca ova što igraju zaslužuje i sve pohvale treba se riješiti starkelja ko što je Buskec Alba ali ovih nedodirljivih Ter Stegena i Dr Yonga
ubnt
Ima li iko da ovim kriminalcima stane na rep ? Tri boda im donijele sudije . Ofsajd ne vrijedi kada kitalonci moraju da pobijede . Pa nije li vas sramota da protiv Elcea kradete ?
K79
jos ih nije sramota pokazat var i jos pise var no ofside hahahaha , kaže komentator očito u spaniji drugačije tretiraju ofside hahahaha cirkus
user1618268465
Koji offside? Informisite se seljačine šta je tačno ofsajd. Ako je liku ruka bila u ofsajdu, isti se ne svira jer se rukom ne može postići gol. Papani maloumni.
IvanKing
Ronaldu se protiv Liverpoola sviralo, iako nije bilo bitno za tijek utakmice jer je Liverpool vodio već sa nekoliko razlike baš radi te ruke koja je jedina bila u ofsajdu poništili lijep gol.
denimen9
Gol za pobjedu iz ofsajda, tipična Barcelona
user1582737595
Ti si vjerovatno navijač fašističkog kluba penal Madrida, tipično nerealan komentar.
Klicko
Igram dvicu oni pobijede.Yebem te živote
YouTalkinToMe
U odbrani i dalje rasulo, ali u napadu se pokazalo da depay nije za barcelonu. Daleko bolje , brže i konkretnije bez njega igraju, on samo usporava svaki napad i gubi svaku loptu.
ubnt
Halo ba . Igrali su protiv Elcea . Sevillom igraju za par dana .
Jasminn
@YouTalkinToMe Depay se ufuro da je glavni igrac
Icardi072
Na zovegu dobise
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.