Barcelona ima novog favorita za dovođenje na mjesto Luisa Suareza
Rashford ove sezone igra odlično u dresu Manchester Uniteda

Pojavilo se i treće ime na listi želja katalonskog tima

Barcelona ima novog favorita za dovođenje na mjesto Luisa Suareza

S. Pašalić

Barcelona svim silama radi na pronalaženju zamjene za Luisa Suareza.

Urugvajcu su 32 godine i katalonski tim mora razmišljati o budućnosti, a već nekoliko imena se spominjalo kao zamjena za Suareza.

S obzirom da specifičnu taktiku i igru Barcelona, nije lako pronaći napadača koji bi se uklopio u sistem igre Katalonaca tako da su se u posljednje vrijeme pojavila imena dva igrača koji bi mogli zamijeniti Suareza.

Prvi je igrač Eintrachta iz Frankfurta, Luka Jović, koji ima samo 21 godinu i ove sezone igra sjajno, dok je drugi napadač Ateletico Madrida Antoine Griezmann koji ima 28 godina i koji već duži niz godina pruža sjajne partije.

U klubu vlada podijeljeno mišljenje oko toga koga bi trebali dovesti od ove dvojice igrača, a tu se sada pojavilo još jedno ime koje se našlo u vrhu spiska za dovođenje.

Riječ je o igraču Manchester Uniteda Marcusu Rashfordu koji također ima samo 21 godinu i ove sezone igra odlično u dresu tima sa Old Trafforda. Rashford ima sjajnu tehniku i brzinu tako da bi se odlično uklopio u igru Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Igraču Uniteda ugovor ističe 2020. godine i još nije potpisao novi, a Katalonci to žele iskoristiti, ali je problem što Manchester ne želi tek tako pustiti svoju mladu zvijezdu.

Još jedna poteškoća je što se engleski igrači teško odlučuju za prelazak u španske timove, ali rasprava oko dovođenja Rashforda se i dalje vodi u katalonskom klubu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi