Zvijezde snimljene na aerodromu: Jorge Mendes završio još dva bombastična transfera

Preostala je zvanična potvrda

Zvijezde snimljene na aerodromu: Jorge Mendes završio još dva bombastična transfera

Admin Čaušević

Jorge Mendes, jedan od najmoćnijih menadžera današnjice, je najveću dramu sačuvao za sami kraj prijelaznog roka pošto su praktično gotova dva velika transfera. 

Nakon što su snimljeni na aerodromu više nema dilema gdje Joao Felix i Joao Cancelo nastavljaju karijeru nakon što su postali višak u Atletico Madridu, odnosno Manchestester Cityju.

U popodnevnim satima portugalski reprezentativci su doputovali u Barcelonu i čeka se njihov potpis za katalonskog velikana.

Defanzivac i ofanzivac će dres Blaugrene zadužiti kao posuđeni igrači nakon što su Katalonci ispunili određene preduslove za njihovu registraciju.

Preostalo je još dogovoriti detalje sa Građanima i Jorgandžijama vezanim za platu, ali navodno tu neće biti problema.

Oglasi

Riješili su se u Barceloni Clementa Lengleta (Aston Villa) te Ansu Fatija (Brighton) što im je omogućilo da registruju rezervnog golmana Inakija Penu.

Barcelonu će u posljednjim satima prijelaznog roka napustiti Eric Garcia i Abde što će omogućiti registraciju dvojice Portugalaca.

Garcijina naredna stadina će biti Girona, dok će Eric Garcija u Betis s tim da će Barcelona imati na 50% od narednog transfera.

Cancelo i Felix su iza sebe imali sezonu za zaborav, a karijeru će pokušati oživjeti na Nou Campu te bi trebali igrati redovno pošto konkurencija i nije previše žestoka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećanja radi, Barcelona je u četvrtak saznala svoje rivale u grupnoj fazi Lige prvaka te će prvak Španije igrati protiv Porta, Shaktara i Antwerpa.

Inače, prijelazni rok u Španiji traje večeras do ponoći, a sam dolazak Felixa i Cancela u Barcelonu je jasan znak da je sve dogovoreno.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi