14

Komentari (14)

YouTalkinToMe
Koja ce to biti zalost za ovaj đubreluk koji se sabrao na ovu kao i svaku objavu o barsi ukoliko barsa ne bude kaznjena. Ima da pocrkaju od muke.
Adrian
Ma mora da je greška neka,gdje će Barcelona to, oni su pošten klub.
Drakula
Izbacite ****a godinama od 2009 je krenula korupcija sudija od strane barcelone. Mnogo namjesteni tekmi i utakmica. Sjetite se samo potiv chelsea kako su pokradeni bili.
cccccc
ko o čemu fanovi penal madrida o poštenju
Adrian
Samo se tjesite tako.
Joe17
Ciganski klub uvijek bio i ostat ce..!
kurjak
Ne preostaje im ništa drugo nek se odcjepe od Španije i nek formiraju ligu sa RS.Buhahahaha
FudbalskiZnalac
Davno su vec trebali dobiti kaznu.
Voland
Ma ja, posle Juventusa sad je na redu Barsa. 2/3 ekipe koje su još uvijek službeno povezane sa Super Ligom. Real trenutno ne mogu dohvatiti jer nisu našli ništa još, ili bi bio preveliki udar i na reputaciju same UEFE, s obzirom da su aktuelnl osvajači LP. S druge strane, City preko 100 fiktivnih ugovora i nikome ništa. PSG plaća 700 miliona godišnje bruto za plate, i nikome ništa. Čak je i PSG-ov direktor/vlasnik na čelu klupske organizacije. Koja komedija
Benz
Postena Uefalona.. postena i prepostena
@Benz ugledna marca objavila članak,HAHAHHHA.Pa i ptice na grani znaju da je to medij koji je naklonjen penal vardridu
atomskimrav
Kad bi samo malo vise proguglao vidio bi ko je sve objavio, a naravno Marca sad udara gdje je najtanje, kao i drugi sto bi radili.
Benz
Klicko jbt pa ti i dalje ko vergl, vrtis jedno te isto.. smaras bratr smaras
user1676286668
Nisu ni zaslužili nista bolje samo izbacit
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti