Barcelona krenula po Depayja, poslali su ponudu
Foto - EPA

Nude Umtitija

Barcelona krenula po Depayja, poslali su ponudu

M. Šljivak

Barcelona želi u svojim redovima vidjeti Memphisa Depayja iz Lyona.

Katalonski velikan traži pojačanja za novu sezonu, a nakon Miralema Pjanića i Trincaa, sada bi na Camp Nou mogao završiti i Depay.

Mundo Deportivo tvrdi kako je Barcelona kontaktirala Lyon i ponudila je zamjenu za Depayja. Za sjajnog Nizozemca su spremni ponuditi defanzivca Samuela Umtitija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Depay igra zaista fantastično u Lyonu. Otkako je stigao iz Manchester Uniteda ponovo je čudesan i nije nikakvo čudo što ga Barcelona želi u svojim redovima.

On je trenutno glavna meta novog trenera Barcelone Ronalda Koemana i neće biti nikakvo čudo ako na kraju završi na Camp Nouu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Neznam sigurno grjesim ali barsa ce bolje igrati bez Messia jes Messi svjetska klasa od igraca ali godine polako cine svoje sve manje trci a sva se igra bazira na njega tako da drugi igraci i ne mogu doci do izrazaja
6 3
IMPERATOR
Ne vidim koji ce pametan igrač doći u Barcu u vremenu najveceg rasula u historiji kluba. U zadnjih 10ak godina, sva pojačania Barce su izjavljivala da su došli u Barcu zbog Messija. Deff. nije trenutak u kojem želite biti dio ovog projekta...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije