Lamine Yamal zabio gol života, krenuo da preskoči reklame i u zadnji trenutak izbjegao katastrofu

Sreća pa je vidio šta je iza

Lamine Yamal zabio gol života, krenuo da preskoči reklame i u zadnji trenutak izbjegao katastrofu

Endin Čaušević

Lamine Yamal prije nekoliko dana bio je junak Barcelone jer je spektakularnim golom donio pobjedu svom timu protiv Mallorce (1:0). No, kada je zabio gol krenuo je ka navijačima, te u zadnji trenutak je izbjegao katastrofu kada je htio da preskoči reklame.

Barcelona je igrala na svom terenu protiv Mallorce prošlog petka u okviru 28. kola španske La Lige i teže od očekivanog uspjela da dođe do pobjede.

Mallorca se odlično branila na Montjuicu i činilo se da bi neporažena mogla da napusti ovaj stadion, ali je katalonski klub zahvaljujući magiji golobradog Yamala uspio da dođe do pobjede i nova tri boda.

Odlučujući trenutak utakmice desio se u 73. minuti kada je Yamal zabio spektakularan pogodak za 1:0 i pobjedu Barcelone.

Nakon što je postigao pogodak Yamal je odmah krenuo ka navijačima, ali na putu su mu bile reklame koje je morao da preskoči kako bi došao do tribine gdje su najvatreniji fanovi Barcelone.

Oglasi

Mladi igrač Barce krenuo je da preskoči reklame i na svu sreću u zadnji trenutak uspio je da se zaustavi i izbjegne katastrofu.

Naime, Yamal je u zadnji čas vidio da iza reklama gdje želi da preskoči stoje prazne stolice i na svu sreću pa on nije skočio jer sigurno da bi tada rizikovao povredu.

On je uspio da se zaustavi jer je vidio stolice iza tih reklama, a potom je našao siguran dio gdje može da prođe kako bi došao do tribine gdje su navijači Barcelone s kojima je na kraju proslavio pogodak.

@sercosfut

GOOOOOOOOOOOOLAAAAAAZO DE #LAMINEYAMAL #BARÇA 1-0 #MALLORCA #CapCut

♬ sonido original - Sercos

Ovaj 16-godišnjak je ove sezone postao prva zvijezda Barcelone jer igra zaista nevjerovatno i pravo je otkriće Xavija Hernandeza koji mu je neočekivano dao šansu na početku sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Yamal je to itekako iskoristio i već je odigrao čak 37 mečeva u svim takmičenjima, te je dao šest golova i dodao sedam asistencija. Također, iako ima tek 16 godina već je debitovao i za seniorsku selekciju Španije za koju je na četiri utakmice dao dva gola.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi