Kao pobješnjeli Max: Predsjednik Barcelone rušio sve pred sobom, pa se sjurio u svlačionicu
Predsjednik Barcelone ne može više da trpi

Joan Laporta izgubio živce

Kao pobješnjeli Max: Predsjednik Barcelone rušio sve pred sobom, pa se sjurio u svlačionicu

Midhat Šljivak

Barcelona je napravila novi kiks. Katalonski tim remizirao je na domaćem terenu protiv Granade (3:3) i vjerovatno je tu završila sva priča o odbrani naslova. Zbog svega što se dešavalo predsjednik kluba Joan Laporta napravio je haos u predsjedničkom apartmanu.

Joan Laporta ne može podnijeti da Barcelona ove sezone igra očajan fudbal. Silno je želio da tim u njegovom mandatu ponovo dominira, no na njegovu žalost, to se neće dogoditi.

Tim kojeg s klupe predvodi legendarni Xavi Hernandez igra izuzetno slabo. Barca prima ogroman broj pogodaka, a jučer je bod kući odnijela Granada (3:3).

Predsjednik kluba Joan Laporta potpuno je izgubio živce zbog još jednog neuspjeha. Sav bijes iskalio je u predsjedničkom apartmanu na stadionu.

"Joan Laporta je potpuno poludio nakon meča s Granadom. Šutirao je tanjire i bacao sve oko sebe u predsjedničkom apartmanu", pišu katalonski mediji.

Oglasi

Nije to sve što se dešavalo oko predsjednika Barcelone. Nezadovoljni navijači uspjeli su doći do njega i članova rukovodstva kluba.

"Nekoliko ljudi je uspjelo doći do njih u VIP loži. Zbog toga su hitno morali pojačati mjere osiguranja", navodi se

Laporta ekspresno otišao u svlačionicu

Predsjednik Barcelone ekspresno je otišao u svlačionicu nakon još jednog neuspjeha. Očigledno je imao šta reći ekipi.

"Joan Laporta je u pratnji Rafe Yustea odmah otišao u svlačionicu i održao je govor ekipi. Stadion Montjuic su napustili tek oko 12:30 sati", navodi katalonski radio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nezadovoljan je prvi čovjek Barce. Očekivao je mnogo više od tima, ali i Xavija Hernandeza, no ekipa igra sve slabije.

Barca je, podsjetimo, u potrazi za novim trenerom jer je Xavi odlučio otići i ko god dođe čeka ga ogroman posao u Kataloniji.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Madridista
Klasična katalonsko sirotinjska frustracija. Ne zna mrmak jel mu teže što nema da podmaže sudije ili to što za sinoćnje brukanje ne može da optuži Real. Nije mu lahko....
1 2
user1620593935
Jbg sta ces... nemaju svi sudije kao Real
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi