Barcelona nije jedina koja želi aktivirati otkupnu klauzulu Lautara Martineza

Argentinac na meti engleskog velikana

Barcelona nije jedina koja želi aktivirati otkupnu klauzulu Lautara Martineza

E. Čaušević

Argentinski napadač Lautaro Martinez u posljednje vrijeme povezuje se s Barcelonom, ali interes za igrača Intera pokazao je još jedan velikan.

Lautaro je dolaskom Antonija Contea postao standardni član prve postave Intera i to je itekako iskoristio. U posljednje vrijeme dosta se špekuliše o tome da Barcelona želi dovesti Lautara Martineza narednog ljeta.

Katalonski klub spreman je da aktivira njegovu otkupnu klazulu koja iznosi 111 miliona eura, a to Inter želi spriječiti tako što nudi Argentincu novi ugovor kojim bi ovaj iznos bio znatno veći.

No, pored Barcelone interes za Lautara pokazao je i Manchester United. Crveni đavoli su također spremni da aktiviraju otkupnu klauzulu i čini se da će konačnu odluku na kraju donijeti Lautaro koji će moći birati između Barce i Uniteda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 22-godišnjak je u dosadašnjih deset mečeva Serije A postigao pet golova, a trenutno ima ugovor s Interom do ljeta 2023. godine. Martinez je u Inter došao iz argentinskog Racinga za 25 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

zedovina
Nece mali nigdje.
1 0
rajvosa1946
Pa maloprije ste stavili isti članak
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi