Nike za Barcu spremio posebne dresova za Ligu prvaka, ali odavno nismo vidjeli ništa ružnije

Navijači razočarani dizajnom

Nike za Barcu spremio posebne dresova za Ligu prvaka, ali odavno nismo vidjeli ništa ružnije

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone danas igraju u gostima protiv Eibara nakon čega se za njih završava ova sezona.

Katalonski klub je rasterećen u posljednjem kolu La Lige jer su ispali iz borbe za prvaka Španije, te će sezonu završiti samo s osvojenim Kupom kralja.

Pred čelnicima Barcelone je veliki posao ovog ljeta jer prije svega moraju da riješe finansijsku krizu u klubu, a nakon toga naprave i promjene u igračkom kadru kako bi naredne sezone mogli "napasti" trofeje na svim poljima.

Barcelona bi uskoro trebala predstaviti i dresove za novu sezonu, a jučer je u javnosti procurio i izgled garniture dresova za Ligu prvaka.

Radi se o dresovima u kojima će Barcelona odigrati nekoliko utakmica naredne sezone u Ligi prvaka, ali blago rečeno dizajn istih je razočarao navijače ovog kluba.

Nike je spremio dosta iznenađujući dizajn i čini se da će do biti novi promašaj kada je u pitanju Barcelona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijači ovog kluba su žestoko kritikovali ovu garnituru dresova i poručili su da iz godine u godinu imaju sve ružnije dresove.

Može biti slika sljedećeg: tekst "UND Rakuten DUNDO DEPORTIVO DEPORTIVO DEPORTIVO AUNDO unicef"

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Dresovi dizajnirani prema igri ružna igra ružni drrsovi
1 3
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Hahahahaha neko se dobro za****je sa barcelonom
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi