Barcelona potvrdila dolazak novog fudbalera i iznenadila mnoge!

Trincao pojačao Katalonce

Barcelona potvrdila dolazak novog fudbalera i iznenadila mnoge! · Zvanično

Fudbalski klub Barcelona zvanično je potvrdio dolazak novog fudbalera.

Riječ je o mladom krilnom igraču Franciscu Trincau koji u katalonski klub stiže iz Brage, a u medijima se spominje cifra od 30 miliona eura.

Trincao je bio tek treća ili četvrta opcija za Barcu u ovom prelaznom roku, ali su ga na kraju morali angažovati jer su dobili odbijenice za Rodriga iz Valencije, Tošića iz Ajaxa te Richarlisona iz Evertona.

Trincao ima samo 20 godina, a može pokrivati sve ofanzivne pozicije iako mu je primarna ona na desnom krilu.

U aktuelnoj sezoni je upisao 22 utakmice, postigao tri pogotka i dodao šest asistencija. Možemo reći da je njegov dolazak u Barcu i malo iznenađenje januarskog prelaznog roka.

On inače neće odmah postati član Barce već će ostati na posudbi u Bragi do kraja aktuelne sezone i na ljeto će se pridružiti novom klubu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zanimljivo da mu je u ugovor s Barcom stavljena otpupna klauzula od 500 miliona eura. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Śmeker007
Hhahahahaah ovo je ono daj sto da'š???
5 4
Huske77
Momak je strasan talenat.. pogledaj jednu utakmicu brage pa onda komentarisi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije