41

Komentari (41)

Baron22
Želim da kažem sada tačno je 2 i 29 minuta arsenal je u polufinalu kako god !!!
Baron22
Sve je malo jasnije arsenal , psg , Dortmund i čeka se City ili najveći klub na planeti u polufinalu !!!
SactownCali
Neznam sta ces sutra da pises ako Bayern izbaci Arsensl ??? Sto je uradio BVB danas I Bayern ce Arsensl sutra...
Baron22
Ne budali dečko jesi toliko glup jbt .....arsenal je u polufinalu pa i preko penala
Baron22
Čuj stručnjaka kakvo njemačko finale , pa bayern neće vidjeti polufinale a pogotovo finale !!!
user1692786230
city izgleda vise mocno nego real trenutno real sutra ispada to sigurno
Baron22
Pa zna se ko je u polufinalu arsenal , Dortmund , PSG i naravno od ove dvije ekipe ko god prode zasluženo city ili najveći klub na planeti ...kad pogledaš ovi klubovi igraju lopte !!!
FudbalskiGenije
Udri katalonska govma
user1708040072
Mbape vec naucio davat golove barci....
Shaba
Lose sudjenje,tendenciozno, Barcini igraci za svaki start karton dobiju, igraci PSG naprave 10 takvih da dobiju zuti karton. Crveni za Arauha bio cist, i penal je bio cist, jednom nogom dotako loptu drugom odnio covjeka. Var je trebo provjeravat start nad Gundoganom, Da se rijese dileme jel bilo penala il nije, kontakta je bilo,s ledja po stajnoj nozi, l to je trebalo provjerit.
Adrian
De jos reci da je Barcelona bila bolja, i cao.
Shaba
@Adrian Nije bila bolja al definitivno neujednacen kriterij sudjenja. Arauho je svojim nepromisljenim potezom dao pobjedu PSG-u. PSG nista specijalno, islo im je sve vcrs na ruku, al ako odu do kraja a s dr strane bude Man.City il Real zgazice ih.
Adrian
Ujednaco je bilo sve, penal cist ko suza, crveni isto, pritom Barcelona nakon gola nije postojala na terenu, PSG ih pojeo, a ako Real prodje, sastat ce se vjerovatno u finalu.
Shaba
Ti ocito nisi cito sta sam ja gore piso. I sam sam reko da oko penala i crvenog nema nista sporno, problem je neujednacen kriterij kod prekrsaja ostalih, kartoniranja gdje ni priblizno isti kriterij nije bio za slicne faulove kad ih napravi Barca i kad ih napravi PSG. Svjesno i namjerno doprinosio nervozi igraca ,trenera. Takodje kod starta nad Gundoganom definitivno je bilo elemenata da se provjeri, umjesto toga lik daje Gundoganu zuti i jednom od trenera crveni. Usput u prvom poluvremenu je bilo par puta da igraci PSG udaraju u lice ni jedan nije dobio karton, isti takav faul napravi Lewandovski i dobije zuti odmah. Al ti si ocigledno lik koji mrzi Barcu pa sve sto je na stetu Barce ti to smatras ispravnim i pravednim.
Adrian
Sve je protiv Barcelone, ****ga trava nije bila dovoljno zelena sta ces.
Shaba
Ma ja ba, zaboli me k.... I za tebe i za Barcelonu i za Psg.
Kugla
Ovo ce biti Njemacko finale
SactownCali
Moze biti svasta, vidjecemo sutra ako Bayern izbaci Arsenal onda je sve moguce, BVB ima sanse I protov PSG-a, dok Bayern ako prodje imace City koji je jak, ako prodje Real onda bi bilo puno lakse za Bayern da odu u Finale.
Adrian
Po kojoj logici je lako izbaciti Real?
SactownCali
Mislim da je laske Bayernu prvi Reala nego City. Moje misljnje.
user1692786230
Logika bajern ume da igra protiv reala ako pogledas svi megusebne duele vidices da real ne im leze bajern uvek su se mucili protiv njih city deluje vise mocno nego real I to je pravu istinu real I bajern imaju vise istorije slavu ali od staru slavu i od istorije se ne zivi zasada city je jedan glavni favorit za ls
user1676235346
Ja kako znam zadnje duele Real ih je samaro redovno
MaxBavarac
Izveli bi mudo arapovo da nije glavni igrac odbrane iskljucen i to prestrogo!!!
user1620593935
Nema veze. Bolje je posteno ispasti nego prolaziti i osvajati lige prvaka uz pomoc sudaca kao Real.
Adrian
De nesto novo smisli, ovo znamo, imas li neki novi repertoar?
Sioux1921
O yebo ti mamu svoju svaki put kad komentarises real spominjes hajde djete spavaj moras ujutro u skolu
kurjak
@user1620593935 Fakat si opterećen Kraljevskim klubom.Sutra oni igraju.
user1620593935
Real nije kraljevski klub nego su lopovski.
BAJSJECAR1977
Odkad je Var,barca tone...sad se vidi na koji pogon je išla desetleče...na Uefin...a sad na referendum...bagra katalonska
user1620593935
Samo sto Barca nije osvajala ni prije VARa. Real itekako jeste. A od kako je VAR uveden Real osvoji samo 1 ligu prvaka u 5 godina, a prije VARa su osvojili 4 u 5 godina. VAR je ubio Real
Adrian
Nije osvajala hm zanimljivo, 2009, 2011 da nije Real mozda uzeo tad? Real ce osvajat i u buducnosti, 2022 Var ima pogodi ko je bio prvak Evrope, tako da nemoj, samo nemoj.
user1620593935
Adrian, 2009 i 2011 je bilo davno i Barcelona je tada imala potpuno druge igrace. Ja govorim o zadnjim godinama prije i poslije VARa i ko je osvajao. Za 2022 sam ti vec rekao. Od kako je VAR uveden Real osvoji samo 1 ligu prvaka u 5 godina, a prije VARa su osvojili 4 u 5 godina. VAR je ubio Real
Adrian
Oj glupsona hl**** dragi, kakve veze ima kad je bilo, od kako je VAR uveden nije proslo ni godina, a Real vec jednu titulu uzeo, pritom poredis period prije VAR znaci razdoblje od nekih 60-tak godina, prije VAR-a, Real 13 opet najvise, za vrijeme VAR-a Liverpool 1, Bayern 1 Chelsea 1 i City 1, i haj sad objasni kako je VAR ubio Real?
Adrian
E jbg ovi već rezervisali hotel u Londonu, haahhahahahah.
barcaforever
Zasluženo PSG ide dalje, glupost Arauja ih je koštala, crveni čist, idući put više sreće i pameti...
Mostarac94
A sad adiooooo a sad adiooooo hahahahahahah
ubnt
Najpostenije sudjenje koje sam ikada gledao. Kadaa Sadaka FC ima poosteno sudjenje, jednostavno nemaaju saanse.
RZ88
Sa igračem više logično. Ispast ce jadnici od Borusije
papagaj
user1712617561
Adrian
Kao i od vas, hahhah.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti