20

Komentari (20)

denimen9
Ova je barca zrela za deranje iduci vikend
user1607499935
ubnt, pa sta sad? Real je tako titule osvajao pa nikome nista...
ubnt
Sramotan penal . Znao sam da ce ih ovako pogurati do prva 3 mjesta . Koja gamad .
user1607499935
ubnt, pa sta sad? Real je tako titule osvajao pa nikome nista...
NodzeRM
Hajmo penal Barsa!..
rocccavela
kakav je bolan ovo naslov?
denimen9
Da nije anagram neki, evo i ja desifrujem nikako da skontam haha
Klicko
ovima je mrak pred ocima ima 5 godina hehehe
user1606950187
nije bas 2019 kada smo derali sve pred sobom ili 2016 kada smo bili strah i trepet
Jupp
@user1606950187 Izvini, mislis na sezonu 2019. kad se Bayern-u omaklo pa “vam” 8 komada uvali za 90’ minuta? Ne bi se bas pohvalio sa igrom Barcelone, osim perioda Guardiole i Enrique-a.
bosch
to je neznalico bilo 2020, igra pod Valverdeom je bila vise nego solidna, pogotovo u ligi gdje je Barsa tih godina unistavala sve pred sobom.
Sars33
@Klicko
Sad je penal Barsa;)
Jupp
@bosch ? Sezona u CL gdje je Barsa deklasirana se zove “2019/2020”, neznalico. Dakle pocinje 2019, zavrsava 2020, da li treba mozda da se nacrta da ti bude kristalno jasno?
bosch
legendo piše se cijelo vrijeme o godinama a ne sezonama, valjda tako intelegentna osoba kao ti to dvoje može razaznati?
Klicko
sta se ovdje desava,sta je vama :))))
Jupp
@bosch ”legendo”, ja smatram za sebe da jesam i to vrlo, ali pitanje bi se moglo tebi postaviti, jer sam citko napisao SEZONA u komentaru iznad, tako da ne znam uopce zasto se javljas i pravis pametan? Citaj malo prika
bosch
oni su pričali o godinama a ne o sezonama? To su jasno gore napisali nauči čitati, lp
Jupp
@bosch ma boli me uho sta oni pricaju, jsno sam napisao na sta mislim i sta sjasi sa mene ako nemas sta pametno napisati, vrtis ko pokvarena ploca, a citko je napisano sve. Naporan si..
bosch
boli te uho a odgovaras im na komentare i prevrćeš im riječi kao da pričaju o sezonama a ne o godinama, gluposti melješ voliš bayern volim i ja bilbao pa ne gledam u svakoj recenici da ga ubacim ili da se iserem po nekom drugom klubu jer to nije onaj koji ja volim...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.