Batshuayi napušta Chelsea, otkupit će ga Everton?

Pišu britanski mediji

Batshuayi napušta Chelsea, otkupit će ga Everton?

Belgijski nogometaš Michy Batshuayi napustit će Stamford Bridge.

Bez obzira na evidentne muke s napadačima, struku Chelseaja ne zanimaju pretjerano usluge Batshuayjia s kojim je Valencia prijevremeno raskinula posudbu, pa iz dana u dan sve više klubova pokazuje interesovanje.

Plavci žele prodati Batshuayjia jer smatraju da posudbe više nemaju smisla, a sudeći prema onome što pišu britanski mediji, naredna stanica u karijeri ovog 25-godišnjeg napadača najvjerovatnije će biti Everton.

Iz Chelseaja su se navodno zahvalili na ponudi Monacu, koji je također pokazao interes, te započeli pregovore s Evertonom oko trajnog otkupa, a na Goodison Park bi Batshuayi trebao stići za 'siću' - 40 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Batshuayi je na Stamford Bridge stigao 2016. godine nakon što je prethodno igrao za Marseille i Standard iz Liježa, a za londonski klub je dosad odigrao 53 utakmice i pritom postigao 19 pogodaka uz četiri asistencije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi