10

Komentari (10)

ubnt2
@axel42 Ma svi mi znamo veličine utakmica, podcijene Bayern u LP, pametuju nisu u formi, kiksaju ligaške....A trebaju znati jedno pravilo....Velika imena nikad nisu outsajderi, taman pobjede u ligi da nemaju, nisu bezveze kroz historiju veličine (Bayern, Milan, Real, pa hajd trenutno Looserpool, Barca...) Pozz brt to utorka!
C.Banks
8:2 7:0 6:0 Koji je sljedeći poraz Barse haha
Kiss
Vjerujem da to neće utjecati na igru Bayerna a 100% neće izgubiti od faking barce
ubnt2
axel42
Ma ovo su ti buraz neka dječurlija od navijača. Gledaj tekmu i uživaj, navijaj za svoj tim ali šta imaš vrijedjati i kobajagi nešto prognozirati! Sve ko fol nekakvi proroci, pa u ovom meču mogu pobjediti i jedni i drugi, biće to dobra tekma mislim.
PapaK
Vec traze izgovor? Predvidjam hattrick Lewandowskog :)
axel42
Hhahaha izgovor!! Jesil ti ozbiljan momak? Misliš možda da se boje Barce?? Ovo mora da je neka šala! Pa oni su noćna mora Barcelonina! Mislim ovo nikad nebih napisao zbog poštovanja prema normalnim Barcinim navijačima ali kad vidim ovakav komentar onda vas stvarno treba nekad podsjetiti na neke rezultate!
Klicko
@PapaK drug zaklati će ih barselona,0-7 u sred minkena
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.