Bayernova mašinerija je nezaustavljiva: Lewandowski postigao spektakularan pogodak!

Dva sjajna gola

Bayernova mašinerija je nezaustavljiva: Lewandowski postigao spektakularan pogodak!

E. Čaušević

Bayern igra trenutno na svom terenu protiv Hoffenheima meč devetog kola Bundeslige.

Bavarci su do prednosti došli u osmoj minuti meča kada je pogodio Gnabry, ali je isti poništen nakon VAR-a zbog prekršaja.

Ipak, u 16. minuti ništa nije moglo spasiti goste. Bayern je odigrao nevjerovatnu akciju, a sjajan gol postiže Gnabry za 1:0.

Bayern je do drugog gola stigao u 30. minuti, a ovaj put u centru pažnje našao se Robert Lewandowski.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Domaći su odigrali sjajnu kontru, Muller je ostavio loptu za Lewandowskog koji postiže spektakularan gol za 2:0 i pokazuje još jednom o kakvom majstoru se radi.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ne znam ko jos prati ovu kanta ligu,pa zanimljivija je repriza Vize za buducnost od ovoga.
0 10
Sars33
Ja mislim da jedan od razloga sto lewa nikad nece osovijiti Zlatnu loptu jeste zato sto igra u ovoj ligi. Da ovako igra u engleskoj ili spanskoj, vec bi bio proglasen za najboljeg
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi