14

Komentari (14)

Sars33
Ja mislim da jedan od razloga sto lewa nikad nece osovijiti Zlatnu loptu jeste zato sto igra u ovoj ligi. Da ovako igra u engleskoj ili spanskoj, vec bi bio proglasen za najboljeg
King_Kenny
@Sars33 ...problem je sto u Engleskoj i Spaniji ne bi mogao ovako trpati golove jer tamo ne bi igrao protiv trecerazrednih ekipa kao u Bundesligi gdje im je najveci konkurent Dortmund kojeg u LP Ajax rastura 4:0...
Klicko
Sars33
@King_Kenny
Sta lupas ko maksim po diviziji
Lik trpa Barselonu vec duze vrijeme, a da ne moze neke engleske klubove
King_Kenny
@Sars33 ...ta Barcelona je u rangu Leicestera ima vec 4-5 godina,trpa je ko stigne.
King_Kenny
...ne znam ko jos prati ovu kanta ligu,pa zanimljivija je repriza Vize za buducnost od ovoga.
user1604593678
Pa ako je kanta liga što ti ne igraš bar za Bochum??? Nego si propo 2 marke nemaš u džepu
King_Kenny
@user1604593678 ...komentar u rangu petogodisnjeg djeteta.
Soni
Super onda pojacaj jednu od ovih ekipa iz Bundes lige pa mozda sa tobom i dobiju Bajerna ha ha.
miki30
Nije njegov komentar u rangu petogodišnjeg djeteta nego tvoj. Pa ovaj Bayern kanta Totamham, Arsenal, City, Manchester redovno. Sad ćeš ti doći sa onom tekmom.protiv tvoj Liverpoola. Pa šta! Jednom u 30 godina da i vi nešto osvojite. Bayern bi i u toj tvojoj tako jakoj engleskoj ligi svake godine igrao za titulu, zato allahati uozbilji se.
King_Kenny
@miki30 ...taj Bayern je pokupovao sve sto vrijedi u Bundesligi,sljedece sezone ce vjerovatno i Haalanda kupiti jer im je Dortmund "opasan konkurent"...ja ne pricam o snazi Bayerna,nego Bundeslige...a da igraju u EPL k*rac bi mogli kupiti pola ekipe od viceprvaka kao sto su to uradili Leipzigu...i gdje to kantaju Cityja ziv bio???...igrali 6 utakmica,3 pobjede Bayerna,3 pobjede Cityja,ako je to kantanje svaka cast...sto se Arsenala i Tottenhama tice,vidimo gdje su oni danas,a i takvi bi da igraju umjesto Bayerna u Bundesligi hladno dominirali tamo s obzirom kakva je konkurencija...tamo vi se Norwich borio za mjesto u LP.
miki30
A nekupuje City ili Liverpool sve što vrijedi u Engleskoj. Daj ba, svi isto rade.
King_Kenny
@miki30 ...kad je City kupio od nekog svog konkurenta u EPL 3 najbolja igraca???...zamisli da City sutra kupi od Liverpoola Salaha,Van Dijka i Manea?...ili Liverpool da kupi od Chelsea 3 najbolja igraca?...e to Bayern radi u Bundesligi decenijama...prosle godine 3 najbolja igraca kupili od Leipziga koji je bio viceprvak...prije toga Dortmundu godinama uzimali sve sto valja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.