Klopp o 'manjku' trofeja na Anfieldu: "Gdje da odem? Bayern sam odbio nekoliko puta"
Foto - EPA

Njemački stručnjak jasan

Klopp o 'manjku' trofeja na Anfieldu: "Gdje da odem? Bayern sam odbio nekoliko puta"

M. Šljivak

Jurgen Klopp otkrio je danas kako je imao ponudu da vodi minhenski Bayern.

Klopp je govorio o trci sa Cityjem u prvenstvu i na konstataciju da je osvojio premalo trofeja na Anfieldu usprkos činjenici da ima čudesan tim je rekao:

"Gdje da odem da bi bilo drugačije? Hajde recite mi? Jedino da pitam Pepa je li mu dosadilo da pobjeđuje i da preuzmem City. Je li to ideja? To tako ne ide", rekao je Klopp.

Zatim je otkrio da je u nekoliko navrata mogao preuzeti Bayern, ali da je ponude iz Minhena odbio.

"Nekoliko puta sam mogao otići u Bayern i osvojiti mnogo više trofeja. Barem bih imao mnogo veću šansu. Nisam to uradio jer sam imao ugovor ovdje. Svijet nije prepun pobjednika, nego ljudi u pokušaju. Ja sam među tim koji pokušavaju da pobijede. Nekad uspijem i sretan sam zbog toga", rekao je Klopp.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CdOXT33gncq/[/instagram]

Oglasi

Njemački stručnjak je istakao da mirno i dobro spava iako njegov tim ima šansu da osvoji čak četiri trofeja.

"Jučer sam fino drijemao u dva navrata. Iznenadio sam sam sebe. Inače ne mogu zaspati kada imam slobodan dan. Osjećam se jako dobro", poručio je Klopp.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CdHE2UQtALl/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Redsis u u februrau osvojili Carabao kup pobjedom nad Chelseajem, istog rivala imaju sutra u finalu FA Kupa, a protiv Real Madrida odigrat će finale Lige prvaka.

Najdalje od trofeja su u Premiershipu gdje Manchester City ima tri boda više na dva kola prije kraja.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Idi u pm nazad, odakle si i doso
0 13
King_Kenny
...cuj manjak trofeja covjek osvojio sve sto se moglo osvojiti,od EPL,LP,Kupa,Svjetskog klupskog prvenstva,Superkupa...ove sezone opet u igri za 4 trofeja...s obzirom na konkurenciju on radi nemoguce stvari...
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi