Novi skandal trese Bayern: Inspektori "prevrnuli" Allianz Arenu, ali i klupske prostorije!

Kao da ih je neko prokleo u zadnje vrijeme

Novi skandal trese Bayern: Inspektori "prevrnuli" Allianz Arenu, ali i klupske prostorije!

Esmer Oštraković

Bayernu nikako da krene. Osim što im sezona propada zbog jako loših rezultata u posljednje vrijeme, stigle su nove loše vijesti.

Naime, novi skandal trese Bayern, a razlog je taj što su inspektori upali i pretresli cijelu Allianz Arenu, te klupske prostorije ovog kluba.

Razlog je navodno pranje novca u koje su uključeni Uli Hoeness i ruski oligarh Usmanov.

Sportno je inspektorima sama povezanost i poznanstvo dvojice ljudi, a navodno se poznaju od jako dugo te pomažu jedan drugom.

Inspektori tvrde da je Hoeness Usmanovu često poklanjao veliki broj VIP ulaznica za razne događaje, a posebno za utakmice Bayerna u Ligi prvaka.

Oglasi

Tražili su inspektori dosta dugo bilo kakav dokaz o pranju novca, ali još uvijek nije poznat ishod njihove potrage.

Nije poznato kakav tačno dokaz su trebali da pronađu, ali naravno to je nešto što su samo oni znali.

Ostaje da vidimo kakav će uticaj sve što se dogodilo imati na igrače Bayerna pred završnicu prvenstva, te kako će se sve završiti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo Bayernu ove sezone ide jako loše u svim takmičenjima, a posebno otkako je na klupi ovog tima sjeo Thomas Tuchel.

Očekivala se bolja igra, a čelnici i navijači Bayerna dobili su eliminaciju iz Lige prvaka, te eliminaciju iz domaćeg kupa.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupson
Povratnik na djelo Uli rudi Guli :) bayern pravi lopovski klub
2 1
Ecosport
A uprava su Hoeness i onaj drugi kritikovali Barcelonu šta radi i kako radi, napravili dug itd, i evo ispade da su Njemci ipak gore stvari radili. Uživanje je čitati o mukama Bayerna, pored bahatosti koju provode godinama, odvratni su sa konstantnom krađom igrača iz Dortmunda i ostalih njemačkih klubova čime slabe konkurenciju i na taj način godinama dominiraju.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi