19

Komentari (19)

King_Kenny
...Bayernliga,privatna liga Bayern Munchena...bas moras biti ogranicen da ovo pratis.
Ribery
Kolko znam u ligi prvaka 3 utakmice go razlika 12-0 i ne izgubljena utakmica u gostima od 2017 god. U ligi prvaka.
miki30
Nek ti nisi ograničen, a dodješ svaku objavu o Bayernu komentarišeš. Haman Bayern nabio neke komplexe.
King_Kenny
@Ribery ...daj nam malo podatke drugih klubova iz Bayernlige u europskim takmicenjima...npr. koliko puta su osvojili Europa Ligu/UEFA Kup u posljednjih 20 godina???...evo ja cu ti reci da ne trazis,nisu ni jednom,a u tih 20 godina samo je Werder jednom dogurao do finala i izgubio od Shakhtara...u LP u zadnjih 20 godina samo Borussia Dortmund jednom slucajno zalutala do finala...to je ta superjaka Bayernliga gdje samo jedan klub dominira i kupuje sve sto valja,dok su ostali klubovi kante za nabijanje.
denimen9
A i to 2017. godine ih Real šamarao isto mrtvo magare!
King_Kenny
@miki30 ...jeste,kao navijacu Liverpoola su mi nabili komplekse jer su u sred Munchena fasovali samo 1:3,a trebali su 1:5...kakvi kompleksi sine dragi,ovo ti je sve ziva istina sto sam napisao,drugo je sto vi niste objektivni pa necete da vidite realnost...Bayernliga je smece gdje imas jedan klub koji je uspostavio monopol nad cijelom ligom...dovoljno je pogledati rezltate ostalih klubova u europskim takmicenjima da ti bude jasno o kakvoj kanti od lige se radi...evo napisao sam ti dole ispod u komentaru rezultate ostalih njemackih klubova u Europi u zadnjih 20 godina,2 finala u 2 europska takmicenja od ukupno 40 odigranih i oba izgubljena...
King_Kenny
@Ribery ...pa ulagali bi i u njemacke klubove,ali ne mogu jer je Bayern privatizirao cijelu ligu i ne dozvoljava da se ukine pravilo Regel 50+1 zbog kojeg bogati vlasnici ne mogu da kupe klub u Njemackoj i budu vecinski vlasnici...to Bayernu ne odgovara jer kako bi onda od konkurencije kupovali sve sto vrijedi,dosli bi Arapi ulozili milijardu u neki drgi klub i rasturali u ligi i prekinuli njihovu dominaciju...bolje je ovako,imaju sigrnu titulu svake sezone,a konkurentni su u Europi jer im je ekipa skup najboljih igraca cijele lige.
Len
Tako je majstore ti si najapametniji. Eno ide Klop nosi ti trofej, natovario se ti na Bayern ako nemas sta komentarisati oko svog kluba, sta solis pamet drugim ljudima. Zar si toliko primitivan da ne mozes prihvatit cinjenicu razlicitih misljenja. Ti svima replike pucas, ti znas. Cestitam.
King_Kenny
@Len ...ja koliko vidim vi se meni kacite na komentar,a ne ja vama...ovo sto sam ja napisao su cinjenice,a to sto se to vama periguzima i baustelcima na privremenom radu u Njemackoj ne svidja je vec druga prica...vi i dalje slobodno mislite da je Bayernliga najjaca na svijetu i da se tamo igra najbolji fudbal...ja nisam toliko ocaran Njemackom kao vi pa da mi je sve njihovo najbolje na svijetu.
Len
Bayern privatizirao cijelu ligu, hahahaha. Budaletina se ponosi time sto dodzu one predercine sa istoka u uloze u klub pare i pare da bi se njihove kamile u Kuvajtu i Saudiji mogle divit. Bogatim vlasnicima. Izuci sine sistem poslovanja Bayeran, nacin funkcionisanja lige. Gdje se pitaju sportske legende kluba , gdje navijaci imaju znacaj. Gdje se klub poistovjecuje sa regijom , nacinom zivljenja. Ne bolje je gledat Glejzere, ili navijace Arsenala kako placaju najskuplje karte na svijetu a ne pitaju se nista. Ili pak Salmana i tvoje vlasnike kako vas hebu i ne pitaju nista. Ne brukaj se ljudino.
King_Kenny
@Len ...ne,bolje je gledati jedan klub koji rastura sve ostale sa 3-4 gola razlike,sa kombinovanim sastavom...koga briga ko je ulozio pare,bitno je da ima konkurencije i da je liga zanimljiva za gledati...lahko je imati sistem poslovanja u ligi bez ikakve konkurencije gdje svake godine imas zagarantovanu titulu i nastup u LP...u zadnjih 20 godina 16 puta jedan klub osvojio titulu...pokenjam se na takvu ligu...i cuj navijaci se ne pitaju nista u Engleskoj,pa ko sprijeci formiranje Superlige nego navijaci engleskih klubova???...ne lupetaj ziv bio...
miki30
Koga je Real šamarao?? E moj djete idi se malo informiši prvo pa onda baljezgaj! Real protiv Bayerna izgleda tako jadno da je to bogu plakati. To za 2017 nek dignu Victoru Kasaiu spomenik ispred Bernabea.
hiphopium
Klicko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.