Beća: Nadigrali smo Velež u svim segmentima

Trener Čapljine nakon utakmice protiv Veleža

Beća: Nadigrali smo Velež u svim segmentima

M. Maksimović

Čapljina je nakon pobjede protiv Veleža u dobroj poziciji da obezbijedi ostanak s obzirom da u posljednja četiri kola ima povoljan raspored.

Gostovat će već otpisanim Novom Travniku i Bosni Sema, dok će na svom terenu dočekati Goražde i Slogu.

Računica je da bi im za opstanak trebalo još devet bodova, a s ovakvim rasporedom realno je da mogu osvojiti i svih 12. Na posljednjoj utakmici pobijedili su Velež minimalnim rezultatom.

“Nadigrali smo Velež u svim segmentima igre. Igrači zaslužuju sve čestitke, dok Veležu želim puno sreće i da se naredne godine bori za ulazak u Premijer ligu“, rekao je trener Damir Beća.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Velež je u Čapljini imao veliku podršku s tribina, s obzirom da je u obližnji gradić putovalo nekoliko stotina navijača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti