Rodin: Gol Veležu jedan je od najdražih u karijeri

Za SportSport.ba

Rodin: Gol Veležu jedan je od najdražih u karijeri

M. Maksimović

Nikola Rodin presudio je jučer Veležu u hercegovačkom derbiju Čapljine i Veleža igranom jučer na stadionu Bjelave. 

Fudbaler Čapljine sretan je zbog pogotka, a ponajprije zbog pobjede koja je ostavila nadu da se do kraja sezone može uhvatiti opstanak.

"Očekivali smo tešku utakmicu i ona jeste bila veoma teška. Veliko opterećenje stvara nam pritisak pod kojim igramo, ali od koga ne možemo pobjeći. Znali smo da u slučaju neuspjeha nemamo pravo na popravni, ušli smo odlučno u meč, ostvarili zasluženu pobjedu i sad su naše šanse za opstanak mnogo veće. Dobra stvar je što do kraja zavisimo sami o sebi“, rekao je Rodin za SportSport.ba.

Prokomentarisao je i postignuti pogodak.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Za mene bez sumnje jedan od najdražih golova u karijeri. Hvala navijačima na podršci, idemo dalje do opstanka u ligi jer ova ekipa to zaslužuje“, dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi