Begović i Bešić postaju saigrači?

Everton želi bh. golmana

Begović i Bešić postaju saigrači?

Midhat Šljivak

Asmir Begović i Muhamed Bešić bi ovog januara mogli postati saigrači.

Kako navode engleski mediji, menadžer ekipe Evertona Roberto Martinez, zainteresovan je za dovođenje bh. golmana Asmira Begovića iz Chelseaja.

Čuvar mreže naše selekcije drugi je izbor u redovima aktuelnog prvaka Engleske. Ispred njega je broj jedan Thibaut Courtois, a činjenicu da nema mnogo šanse za igru pokušava iskoristiti tim s Goodisona.

Martinez vidi Begovića kao idealnu zamjenu za iskusnog Tima Howarda. Amerikanac je već na zalasku karijere, pa bi bh. golman mogao biti dugoročno rješenje za popularne Karamele.

Begović je prethodnog ljeta stigao u Chelsea iz Stoke Cityja. Branio je u 19 utakmica za Plavce zahvaljujući povredi Courtoisa, ali nakon povratka Belgijanca sve manje dobija priliku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako bismo uskoro mogli gledati bh. duo u dresu Evertona, a hoće li Everton uspjeti da angažuje Begovića, ostaje nam da vidimo rasplet u januarskom prelaznom roku.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi