Begović ili Donnarumma: Pioli već odlučio ko brani u nedjelju!

Izvještava Gazzetta dello Sport

Begović ili Donnarumma: Pioli već odlučio ko brani u nedjelju!

A. Čaušević

Milan će u nedjelju u okviru 25. kola Serije A biti domaćin Genoi. 

Gazzetta dello Sport u svom današnjem izdanju piše kako trener Milaa Stefano Pioli već zna ko će braniti u nedjeljnom duelu na San Siru čiji je početak zakazan za 12:30.

Gianuligi Donnarumma je protiv Fiornetine zadobio blagu povredu zgloba pa je bio primoran izaći. Pošto je još uvijek sredina sedmice mladi golman ima vremena za oporavak, ali u Milanellu neće rizikovati.

Mlianski list piše kako je Pioli već odlučio da u nedjelju od prve minute brani Begović koji je na Artemio Franchiju donio sigurnost i pokazao da se na njega definitivno može računati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rossoneri su oduševljeni Begovićevim debijem zbog čega će mu Pioli dati šansu da brani od prve minute protiv Genoe, a Donnarummu sačuvati za revanš susret polufinala Kupa Italije za sedam dana.

Možda jedini hendikep da Begoviću u nedjelju ugođaj ne bude potpun je činjenica da će se susret igrati pred praznim tribinama zbog epidemije koronavirusa u Lombardiji.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi