Belotti od ljeta u novom klubu?
EPA

Ostaje u Italiji

Belotti od ljeta u novom klubu?

Italijanski mediji javljaju kako bi Andrea Belotti mogao pojačati Napoli.

Čelni ljudi Napolija već rade na slaganju tima za sljedeću sezonu, a prioritet im je dovesti kvalitetnog napadača jer je izvjesno da će klub napustiti Dries Mertens kojem ističe ugovor. 

Iako su se u međuvremenu osigurali dolaskom Andree Petagne iz SPAL-a, informacije iz Italije govore kako bi 'pod Vezuv' mogao stići i Andrea Belotti o čijem se odlasku iz Torina govori u gotovo svakom prijelaznom roku.

Belotti je sa devet pogodaka i danas najbolji strijelac 'Bikova', a svi u Napoliju uvjereni su da bi se napadač njegovih karakteristika savršeno uklopio u njihov stil igre i stoga će učiniti sve da ga angažuju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svojevremeno je Belotti bio jedan od najtraženijih napadača. Iz Torina su dolazile informacije kako ga neće pustiti bez najmanje 100 miliona eura, ali euforija oko ovog napadača je splasnula i Napoli bi ga danas mogao dobiti za daleko manje novca. 

Podsjetimo, Belotti za Torino nastupa od augusta 2015. godine. Ranije je nastupao za Palermo i AlbinoLeffe.

Top Komentari

kn0x
Koja glupost, prije par dana ste pisali kako je mertens produzio ugpvor do 2022
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi