Benevento dobio veliko pojačanje

Potpisao Bacary Sagna

Benevento dobio veliko pojačanje

Midhat Šljivak

Italijanski Benevento doveo je u svoje redove veliko evropsko ime. Novi član ovog tima postao je iskusni francuski fudbaler Bacary Sagna (35).

Nekadašnji fudbaler Manchester Cityja i Arsenala u redove posljednjeplasiranog tima Serije A dolazi kao slobodan igrač, jer je prethodnih šest mjeseci bio bez kluba.

Čovjek koji je 65 puta oblačio dres reprezentacije Francuska sigurno će svojim iskustvom znatno pomoći Beneventu kojeg do kraja sezone čeka velika borba za opstanak.

Za to će im biti potrebno pravo čudo. Ovaj tim je u 22 odigrana kola sakupio samo sedam bodova, ali sigurno je da će biti znatno sigurniji u odbrani dolaskom iskusnog desnog beka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sagna je prethodne tri godine nosio dres Građana, igrao je sedam gdina za Arsenal, a karijeru je počeo u francuskom Auxerreu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti