Golman Beneventa napravio glupost za pamćenje, a tek reakcija...

Crveni karton kojem se smije cijela Italija

Golman Beneventa napravio glupost za pamćenje, a tek reakcija...

Nakon dvije uzastopne pobjede, Benevento se ekspresno vratio u svoj prepoznatljivi ritam i ponovo je počeo redati poraze.

Nakon prvog poluvremena, posljednjeplasirani tim Serije A gubi od Torina sa 3:0 a uz to ima i igrača manje od 33. minute.

Benevento je ostao sa desetoricom na terenu nakon nevjerovatno glupog poteza golmana Vida Beleca, koji je udario nogom protivničkog fudbalera i zatim teatralno pao na zemlju kao da je on fauliran.

To što je Belec uradio bilo je toliko očito da mu je sudac odmah i bez ikakvog razmišljanja dao crveni karton, a potom je uslijedila komična reakcija Slovenca koji nije mogao da vjeruje da je isključen. Šta mu nije bilo jasno, to samo on zna...

Potražite više informacija na temu Serie A:

U svakom slučaju, ovaj crveni karton je već hit na društvenim mrežama, a u nastavku možete vidjeti i zašto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti