Benevento realizovao transfer bivšeg veznjaka Tottenhama?

Sandro bi već sutra trebao biti zvanično predstavljen

Benevento realizovao transfer bivšeg veznjaka Tottenhama?

Italijanski mediji su danas saopštili da je Benevento postigao dogovor sa nekadašnjim veznjakom Tottenhama i Queens Park Rangersa, Sandrom.

Navodno je Sandro još prošle sedmice prošao ljekarski pregled u Beneventu, a doktorski tim je posebnu pažnju obratio na njegovo problematično koljeno, zbog kojeg je njegova karijera i krenula nizbrdo.

Italijanski Sky Sport saopštava da Sandro dolazi u Benevento na posudbu iz turskog Antalyaspora, te da će italijanski klub imati obavezu otkupiti njegov ugovor nakon što on upiše određeni broj nastupa.

Benevento neće biti obavezan otkupiti Sandrov ugovor ukoliko ekipa ne izbori opstanak u Seriji A, ali i u slučaju ispadanja u Seriju B mogućnost otkupa će ostati otvorena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno bi Benevento sutra trebao i zvanično predstaviti Sandra, a očekuje se da će Brazilac odmah nakon zimske pauze biti u konkurenciji za prvi tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi