31

Komentari (31)

zmajnadzmajevima
Ko je sad igrao sa Lillom Woosburg ili Salzburg? Hahahahahha ???
koraj
A da Lille moze odigrati dvije utakmice istovremeno u dvije drzave, moze se samo ovdje procitati. Cuo sam da mati prijete djeci: -ne budes li ucio u skoli, kad narastes bives novinar na ss.ba.
JJRamzes
Mislim da pjanke uziva
A joj blamaze, majko mila. Uprava Barcelone mora stisnut muda i dat otkaz zutom mjehu!
Maestro
Koje brukanje u Evropi u poslednje vrijeme katastrofa i žalosno
King_Kenny
...gledao Juventus i Villareal,a kad god prebacim na Barcelonu oni primili gol hahahhaahhaah...kakva kanta od ekipe...vracaj onog Kiketa na klupu,pa on je doktor nauka za onu tetku.
user1606950187
Klicko
@user1606950187 Kike Budalike :D
YouTalkinToMe
Zamjeniš jednog konja lengleta, koji se samo rukama služi, sa drugim konjem erikom garcijom. Napad je ubitačan sa lukom de jongom i depayem koji bi sa gol linije nekako uspjeli ofulati, dok je dest opet majstor za izgubiti loptu. Jedino holandsko u klubu šta valja je frankie de jong.
Śmeker007
Potpisujem, ovaj Eric Garcia je nula igrac jer da je valjao ne bi ga se PEP tek tako rijesio realno, a za FDJ zaista je top igrac i steta sto igra za ove vise..
Eno30
Barsa kako stvari stoje nece proci grupnu fazu. Velak je to klub veliku historiji ima haj sto ih je kriza ufatila financiska i jos na to sve zuco ih ukopa do dna. Drago mi je samo zbog zuce sto ih je Benfica poderala. Nek ti se odbije od glavu sto si naseg Miralema ponizavo
LukasPodolski
Tuzno za gledat
cogoH
Sta 0 golova , 0 sutevaa alo nisu imali sutaaa , amateri hahah
bosch
Barsa bez Messija može se nadat konferencijskoj ligi, ovi sto su srali po njemu kako je Barsa losa zbog njega sada imaju priliku da obrane svoju teoriju...
nameno000
Eto ti sad zutokljunac.Mislim da Barca nema u ekipi veznjaka kao sto je Pjanic.Sad mu sve to dolazi na naplatu,Benfica ih poderala ko budale.
BogatiDijasporac
Samo iz tog razloga mi je drago. Ostace upamcen kao najgori trener Barcelone ikad.
DamirS
Ljudi, ja shvatam da niko ne voli Koemana zbog Pjanića, ali i prošle godine je on bio trener pa nije izgledalo baš toliko loše. Čak su imali nekakvu igru i jednu dužu seriju pobjeda. Po meni nije trener najveći krivac nego činjenica da su izgubili najbojeg playmakera, najboljeg asistenta i najboljeg strijelca ekipe...odnosno Messija.
Noone
Druže nije NAJBOLJEG, nego JEDINOG
Klicko
Mali jachi od kisele vode hehe
Klicko
@Ramo Legenda
Gdje si Ramo kuco stara,kakav si mi ti veceras?
Klicko
@Ramo Legenda čemu vrijeđanje?"Kućo stara" osobi kažeš koju nisi vidio poduže vremena hehe.Barem u ovom dijelu BiH
user1606950187
svaka cast najgoru statistiku u ligi prvaka ima barca sa 6 primjenih golova i 0 zabijenih ali jbg messi gusi igru,pjanic nije dovoljno dobar...
user1582456981
Rekoh ja nakon poraza od Bayerna da nece grupu procii, al ga ispusise u Lisabonuu hahaha,, Bayern je silaa, MiaSanMia
BoS4NcHeR0s
Kako je lijepo gledati kako barca tone,sve dublje i dublje???
sancolinii
Zašto koristiš interpunkcijske znakove kada im ne znaš svrhu?
rizzvy
@sancolinii Prvo mu objasni šta su interpukcijski znakovi. Očito čovjek misli kada rečenica počinje sa "kako" da na kraju ide upitnik :)
kurjak
Imam brigu za druga našeg Čauševića.
Siki_sa
Biće da je kumanu Pjanić kriv, od kada je došao žućo Barcelona se raspala
Mevliino
valjda sad žuti dobije nogu
Brigata_rossa.1981
RASPAD SISTEMA! Nekad divovi bili a sada nažalost kanta za nabijanje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.